موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

تحویل در محیط ورد : word
عنوان :

عنوان سفارش :
تعداد صفحه :
قیمت :
تومان
  • فصل اول:کلیات تحقیق
  • 1-1بیان مسئله
    گسترش صنعت گردشگری به عنوان فعالیتی ار لحاظ اقتصادی باعث افزایش درآمد سرانه ملی می گردد. جهانگردی که در دنیای قدیم، منحصر به امور بازرگانی، زیارت، پیام رسانی، مسافرتهای استثنایی جاسوسان و ماجراجویان و همچنین طالبان علم بود. امروز یکی از مسائل مهم وموثر اقتصادی و یکی از عوامل برجسته ی ارتباط اجتماعی و فرهنگی در حد یک مساله ی مهم و جهانی قابل توجه و بررسی است. رونق بخش های مختلف اقتصادی که در اثر گسترش توریسم بوجود می آید اثرات اقتصادی فراوانی را برای اقضار مختلف جامعه به همراه خواهد داشت. ایجاد درآمد و اشتغال برای میزبانان توریسم از جمله اثرات بارز گردشگری می باشد. علاوه بر این دولتها نیز از این رهگذر بی نصیب نمانده و با دریافت مالیاتهای غیر مستقیم فواید بیشماری را کسب می کند. البته توسعه ی صنعت توریسم برای کشورهای در حال توسعه که با معضلاتی چون نرخ بیکاری بالا، محدودیت منابع ارزی و اقتصادی تک محصولی مواجه هستند از اهمیت فراوانی برخوردار است. در مورد روستاها باید اذعان داشت امروزه توسعه ی روستاها یکی از مهمترین اهداف هر کشور در حال توسعه است. برای توسعه روستاها استراتژیهای مختلفی وجود دارد که در یک فرایند صحیح باید توسعه همه جاذبه های روستاها را در نظر گرفت.
    در توسعه همه جانبه باید تمامی پتانسیلها را در نظر گرفت و برای به فعلیت رساندن آنها نهایت تلاش را انجام داد از آنجا که بسیاری از روستاهای کشور، کشاورزی و دامداری جوابگوی اشتغال کامل بالا بردن درآمد نیست از یک طرف در بلند مدت مراتع در حال از بین رفتن است و از طرف دیگر منابع آبی و کشاورزی رو به تحلیل است ، ضرورت تنوع بخشیدن به اقتصاد روستاها امری ضروری می باشد لازم به ذکر است که در این فرایند بسیاری از روستاها دارای پتانسیلهای بالای گردشگری می باشند. اگر تلاش شود تا روستاها را به طور کامل وارد این فرایند کرد می توان تا حدود زیادی موجب خارج کردن روستاها از رکورد انزوا و موجب تنوع فرهنگی و گسترش توسعه ی روستاها گردید.

    1-2 ضرورت تحقیق
    گردشگری است که امروزه سهم بزرگی از فعالیت‌های اقتصادی جهان را به خود اختصاص داده است. طبق محاسبات انجام شده، بالغ بر یک سوم کل تجارت خدمات سراسر جهان در این صنعت بوده است.در عصر حاضر صنعت توریسم نقش مهمی را در رشد و توسعه‌ی اقتصادی کشورها بازی می‌کند. سازمان توریسم جهانی در سال 2003 گزارش کرده بود که حدود 6 درصد از صادرات کالاها و خدمات سراسر جهان از طریق این صنعت تحقق یافته است. این صنعت مخارج و هزینه‌هایی از قبیل تهیه مکان و هتل، غذا، مواد نوشیدنی، حمل‌ونقل عمومی، تفریحات و سرگرمی و مراکز خرید را در سطح شهرهای توریست‌پذیر برای گردشگران بوجود آورده است.ایران براساس اعلام سازمان جهانگردی، به جهت جاذبه‌های تاریخی رتبه‌ی دهم دنیا و از جهت جاذبه‌های طبیعی در جایگاه‌ پنجم قرار دارد. این جایگاه می‌تواند ارزش افزوده اقتصادی-اجتماعی زیادی در پی داشته باشد، اما آمارها حاکی از آن است که سهم ایران از گردشگری سهم قابل توجهی نیست. به‌طوریکه از نظر درآمد توریسم حتی جزو صد کشور اول جهان هم نیست.در دهه‌های گذشته توریسم سهم عمده‌ای از موفقیت اقتصادی شهرها و پویایی اجتماعی آنها را سبب شده است و به همین دلیل بسیاری از شهرها در جهان به سمت ترقی و بهبود وضعیت این صنعت گام برداشته‌اند. به عنوان مثال می‌توان از شهرهای بارسلونا در اسپانیا و برلین در آلمان اشاره کرد که تعداد گردشگران این شهرها در طول دهه‌های گذشته افزایش چشمگیری داشته است. کشورهایی مانند اردن با اعطای یارانه سوخت به خطوط هوایی و همچنین کشور نپال با تبلیغ جاذبه‌های گردشگری خود روی اتوبوس‌های شهری کشورهای اروپایی به رونق صنعت توریسم اقدام نموده‌اند.مناطق شهری معمولا از مهمترین مقاصد گردشگری به حساب می‌آیند زیرا آنها جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی بسیاری را در خود جای داده‌اند. شهرها جاذبه‌های متنوع و بزرگی شامل موزه‌ها، آرامگاه‌ها و بناهای یادبود، تئاترها و استادیوم‌های ورزشی، پارک‌ها، شهربازی، مراکز خرید و اماکن زیارتی دارند که این خود گردشگران بسیاری را جذب می‌کند.

    1-3 اهداف تحقیق
    هدف از تحقیق فوق شناسایی و معرفی گردشگری الکترونیکی بخصوص در طرحهای گردشگری روستایی ایران می باشد.بدون شک امروزه صنعت توریسم به عنوان مهمترین صنعت جهان، رشد سریعی در توسعه اقتصادی جهان داشته که در نتیجه افزایش نرخ رشد سالانه در تولید ناخالص ملی در سطح جهان، صادرات، تجارت جهانی و خدمات، سهم گردشگران بین‌المللی در فعالیت اقتصادی جهان نیز به طور مداوم بالا رفته است.یکی از اثرات مهم اقتصادی این رشد سریع اشتغالزایی می‌باشد که در توسعه و گسترش فرصت‌های شغلی برای اقشار مختلف جامعه مؤثر بوده است. براساس داده‌های سازمان جهانی جهانگردی در سال 2003، بیش از 694 میلیون نفر گردشگر بین‌المللی در سطح جهانی به گردشگری پرداخته و بیش از 600 میلیارد دلار درآمد ایجاد کرده‌اند که پیش‌بینی می‌شود این رقم تا سال 2010 به دو برابر برسد.
    گردشگری شهری و روستایی در مناطق توریستی اهمیت ویژه‌ای یافته و توسعه این نوع گردشگری وسیله‌ای برای رفاه جوامع محلی تلقی می‌شود.و با توجه به جاذبه های گردشگری در ایران وجود دارد این کشورمی تواند یکی از قطبهای مهم جذب گردشگری الکترونیکی در بخش روستایی باشد.

  • 1-4- سئوالات تحقیق
  • - آیا شناساندن گردشگری الکترونیکی در جذب گردشگر نقشی دارد؟

    - آیا گردشگری الکترونیکی در توسعه طرحهای گردشگری روستایی نقشی دارد؟

    - آیا روستا های ایران توانایی ارائه خدمات الکترونیکی را دارند؟

    1-5 -روش تحقیق و مراحل آن
    این پزوهش بر اساس روش مطالعه کتابخانه ای - تحلیلی استفاده شده است و با استفاده از کتابها و مقالات و امار مربوط به شهر مربوطه به بررسی و تحلیل موضوع پرداخته شده است.
    1-6 سوال ها و فرضیه های اساسی تحقیق
    - احتمالا بین شناساندن گردشگری الکترونیکی در جذب گردشگر رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد.
    - احتمالا بین گردشگری الکترونیکی در توسعه طرحهای گردشگری روستایی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد.
    - احتمالا بین توانایی های روستا های ایران و ارائه خدمات الکترونیکی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد.

    1-7 روش تجزیه و تحلیل داده ها
    در این تحقیق از روش تحلیلی و استنباطی استفاده شده است یعنی ابتدا ا ز مطالب و آماری که چه از طریق مطالعه کتابخانه ای و یا از طرتان تهیه شده است تحلیل و تجزیه شده است.
    1-8 سوابق تحقیق
    صنعت گردشگری و توریسن از دیرباز همواره مورد توجه بوده است تحقیقاتی در این زمینه انجام گرفته است و تعاریف متفاوتی از گردشگری و گردشگر و تورسم انجام گرفته است بعضی از تعاریف نیز سعی نمودند هم پوشی عوامل مختلف را در توصیف گردشگر در نظر گیرند. به گونه‌ای که کولتمن در تعریف خود بعد فاصله و جنبه‌های اقتصادی را مدنظر دارد. او گردشگری را مسافرتی کوتاه‌مدت که از نقطه‌ای شروع و در نهایت به همان نقطه باز می‌گردد و در طول مسافرت بر اساس یک برنامه و سفر خاص، از مکان‌ها و جاهای متعدد دیدار می‌شود و مبالغ زیادی ارزی که گردشگران خرج می‌کنند، عاید کشور میزبان می‌گردد، تعریف نموده است . همچنین در تلاشی دیگر با در نظر گرفتن بعد تجربه و انتخاب آگاهانه و از روی اختیار، گردشگری مسافرتی داوطلبانه و موقتی که به علت بهره‌گیری از چشم‌اندازهای تازه و تجربیات جدید در یک سفر نسبتاً طولانی شکل می‌گیرد، تعریف شده است .با این وجود، تعاریف گردشگری تا هنگامی که در چارچوب یک نگرش کل‌نگر قرار نگرفته، توانایی توصیف تمامی ابعاد این پدیده بین رشته‌ای را نداشتند. تعاریف خارج از نگرش کل‌نگر، تنها سعی در توصیف گردشگر کیست؟ داشته، که بتوان از این طریق یک چارچوب کمیت‌گرا را برای گردشگری و توجیه نگرش پوزیتیویستی با آن فراهم آورد. در حالی که این تعاریف از پرداختن به ماهیت گردشگری در یک ساختار شکنی و آنگاه تجدید ساختار آن باز ماندند. در این بین تقسیم‌بندی مسافران نیز نادیده گرفته شد و گردشگر زمینه اطلاقی پیدا نکرد. اما با رشد نگرش‌های کل‌نگر در وهله اول تقسیم‌بندی مسافران نیز جلوه‌ای عملی یافت .

    ....
  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007