

کارخانه هاي پشمبافي ايران برک (سهامي عام) در دوم شهريورماه 1348 تاسيس و در سال 1352 در زمينه توليد انواع پارچه هاي پشمي و فاستوني به بهره برداري رسيد. فعاليت اصلي شرکت طبق اساسنامه عبارت است تاسيس و اداره کارخانجات ، توليد و تهيه انواع پارچه هاي پشمي و فاستوني و لباس دوزي و فروش محصولات توليدي آن و همچنين تاسيس و مشارکت و خريد سهام شرکتها و ساير اموري که جهت انجام مقاصد فوق و يا تحصيل آن مفيد باشد.
از ديماه 1366 که فعاليت شرکت لباسدوزي شمال متوقف شد تاسيسات ، ماشين آلات و کليه کارکنان آن شرکت به شرکت پشمبافي ايران برک منتقل شده است . در سال 1375 شرکت مستقلي به نام شرکت پوشاک نوپوش به منظور دوخت کت و شلوار تاسيس شده که تمامي سهام آن شرکت متعلق به شرکت پشمبافي ايران برک مي باشد . هم اکنون دفتر مرکزي شرکت واقع در تهران و کارخانه آن در رشت مشغول به کار بوده و شرکت پشمبافي ايران برک افتخار دارد که با بيش از 160 نمايندگي فعال در کشور آماده عرضه انواع پوشاک آقايان با بهترين کيفيت مي باشد
در اردیبهشت سال 1370 در پی سیاست های دولت عرضه سهام شرکت به عموم خریداران انجام گرفته است. از دی ماه 1366 که فعالیت شرکت لباس دوزی شمال متوقف شد تأسیسات و ماشین آلات کلیه کارکنان آن شرکت به شرکت پشم بافی ایران برک منتقل شده است. در سال 1357 شرکت مستقلی به نام شرکت پوشاک نوپوش در شهرک صنعتی رشت به منظور دوخت کت و شلوار تأسیس شده که تمامی سهام آن شرکت متعلق به شرکت پشم بافی ایران برک می باشد. شرکت ایران برک به عنوان اولین تولید کننده فاستونی در کشور می باشد و به این منظور موفق به اخذ گواهینامه استاندارد از اداره کل استاندارد استان گیلان شده است. میزان تولید سالیانه انواع پارچه های فاستونی تا پایان سال 1376 یک میلیون و ششصد هزار متر مربع بوده است. شرکت ایران برک که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به بخش خصوصی و بانک صنعت و معدن تعلق داشت پس از انقلاب به مالکیت این بانک و سازمان ملی ایران درآمد و سپس در راستای خصوصی سازی صنایع سهام آن به سازمان بورس و اوراق بهادار عرضه شد و اینک به غیر از سهام جزئی که به چند بانک کشور تعلق دارد شرکت ایران برک توسط مدیریت بخش خصوصی اداره می شود. در سال 1380 با دریافت مهر استاندارد 9000ISO تلاش و سهمی را برای گسترش دامنه فعالیت ها و ارتقاء کیفیت محصولاتش
غاز کرده است که در این راستا موفق به دریافت جایزه کیفیت در پوشاک گردید. جایزه هزاره ی کیفیت در پوشاک در 11 فوریه سال 2005 (بهمن ماه سال 1383) طی مراسمی در هتل ملیا کاستیلای مادرید اسپانیا به شرکت پشم بافی ایران برک اهدا گردید.
این جایزه توسط شرکت ادیتوریال آفیس (EDITORIAL OFFICE) از میان 120 کشور جهان و در بین 7000 واحد صنعتی و در حضور قطعات اسپانیایی فعال در این زمینه نمایندگان هیئت دیپلمات و مطبوعات و صدها تاجر از سراسر دنیا به این شرکت اهدا شد و این در حالی است که شرکت ایران برک در سال 13284 با مشکلات مالی فراوانی مواجه بود و با تمامی فشارهای موجود این شرکت هم اکنون به صورت دو شیفت کاری در حال فعالیت می باشد.
در شرکت ایران برک هدف اصلی کسب رضایت مشتری می باشد. لذا به منظور نظام تضمین کیفیت، این مؤسسه نقش هر یک از فعالیت های مؤسسه به عرضه کیفیت را در منشور کاری خود در مراحل مختلف به اجرا می گذارد که شامل رضایت مشتری، تأمین و تهیه مواد و قطعات استاندارد، نگهداری و راه اندازی اصولی و فرآیند یکپارچه سازی تولید تا تحویل می باشد و هم چنین جهت کسب اطمینان لازم در نظام تضمین کیفیت، اقدامات اساسی به منظور بهینه سازی نیروی انسانی انجام می پذیرد و نتایج بررسی شده پس از اصلاحات لازم بر روی اهداف کیفیت به اجرا در می آید.
سرمایه گذار اصلی و اداره کننده کارخانه آقای مهندس کوروش کانطوری می باشد. که کنترل تمامی کارها با هماهنگی ایشان انجام می شود. برای انجام هر کاری ابتدا با ایشان مشورت و بعد از موافقت و گرفتن دستورالعمل کارها انجام می شود.
مسئولیت این بخش با آقای مهندس مهدی نجفی است. مسئول بخش بازرگانی در ارتباط دائم با مشتری ها و سفارش دهنده های کالا است. دریافت سفارش از مشتری با توجه به نوع سفارش و درخواست آنها، آماده کردن محصول درخواستی و همچنین کنترل قیمت به عهده ایشان است.
مسئولیت این بخش با ريالای غلامی است. ایشان حسابدار اصلی کارخانه می باشد. دریافت فاکتورهای خرید اولیه و همچنین فاکتورهای فروش از بخش های فروش کارخانه و بخش خرید به عهده ایشان است. در کل تهیه لیست حقوق و دستمزد تمام پرسنل، تهیه لیست بیمه، وام به کارگرها یا بررسی موجودی ریالی کارخانه به عهده ایشان است. بخش حسابداری در ارتباط مستقیم با بانک ها و مراکز اداری (بیمه، اداره کار و ...) قرار دارد. تهیه دفاتر رسمی، کسری و اضافه بودجه و در کل بودجه کارخانه به عهده ایشان است.
مدیر تولید آقای اسماعیل نیا است. وظیفه مدیر تولید اداره سیستم تولید محصولات یک شرکت است. کارکردی که عهده دار تبدیل ورودی ها به خروجی ها یعنی خدمات و کالاهاست. چند نمونه از وظایف ایشان عبارتند از:
مسئولیت این بخش به عهده آقای مهندس حسین زاده است. نظارت بر حسن انجام دقیق و درست بافت پارچه و رفع عیوب هر واحد از وظایف ایشان است. به طور کلی بررسی و کنترل کیفیت کارها از مرحله اول کار (ریسندگی) تا مرحله کنترل نهایی بر عهده ایشان می باشد.
مسئولیت این بخش با آقای احمد احسان دست می باشد . کار واحد فنی تأمین و تعمیر قطعات کلیه خطوط تولیدی و غیر تولیدی می باشد. همچنین ایجاد بستر مناسب برای تولید پارچه (از اول خط ریسندگی تا آخر) بر عهده ایشان است. واحد فنی به عنوان پشتیبان تولید می باشد.
مسئولیت این بخش به عهده آقای حائریان می باشد. مسئول خرید ، مواد اولیه مورد نیاز را با توجه به نوع نیاز خط تولید و درخواست مدیر عامل و بر اساس گزارشات مدیر تولید از مکان های معتبر و مورد تأیید خریداری می کند. مواد خریداری شده پس از انتقال به کارخانه در اختیار مدیر تولید قرار می گیرد تا برای تولید محصول از آنها استفاده شود . تمام ملزومات کارخانه توسط مسئول خرید تهیه می شود.
در خط تولید از ریسندگی تا انبار محصول شامل 202 نفر پرسنل می باشد.