موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

تحویل در محیط : word

عنوان : ساده زیستی پیامبر

عنوان سفارش :
ساده زیستی پیامبر
تعداد صفحه :
9
قیمت :
1000 تومان

خلاصه تحقیق
ساده زیستی پیامبر
پیامبر(ص) نمونه تمام عیار خصلت¬های نیک است؛ از جمله خصلت¬های پسندیده ایشان زهد و بی-رغبتی به دنیاست و یکی از راه¬های کسب زهد، ساده¬زیستی است.ساده¬زیستی از جوانب مختلف همچون، خوراک، پوشاک، مسکن، مرکب، پرهیز از خوی استکبار و غیره، مورد بررسی است. پیامبر(ص) در تمام این موارد الگوی بشریت است.
خوراک پیامبر(ص)
عمر می¬گفت: روزی به اتاق پیامبر(ص) رفتم، دیدم او بر بوریا خفته بود و بوریا بر پهلوی او رد انداخته بود و اندوخته خوراک پیامبر(ص) هم چیزی جز دو مشت جو و یک مشت تره نبود؛ گریه¬ام گرفت. پیامبر(ص) فرمود: ای پسر خطاب چرا گریه می¬کنی؟ گفتم: چرا گریه نکنم تو برگزیده خدایی و این اندوخته غذایی توست در حالی که خسرو و قیصر غرق در میوه و نعمت¬های فراوانند، فرمود: ای عمر خشنود نیستی که دنیا از آن ایشان و آخرت از آن ما باشد؟ من هم پذیرفتم.
روایت¬های مختلفی در مورد خوراک ایشان نقل شده است؛ از جمله اینکه ایشان هیچ گاه سه شب متوالی سیر غذا نخورد، تا رحلت فرمود. گاهی سه ماه متوالی بر خانواده پیامبر(ص) می¬گذشت که آتشی برای پختن غذا روشن نمی¬کردند؛ زیرا بیشتر خوراک ایشان آب و خرما بود، گاه همسایه¬ها زیادی شیر گوسفندان خود را برای پیامبر(ص) می¬فرستادند. پیامبر(ص) حتی دو روز پیاپی از نان جو هم سیر نشد. از انس بن مالک نقل است، فاطمه(ع) قطعه نانی برای رسول¬خدا آورد، پیامبر(ص) فرمود: ای فاطمه این چیست؟ گفت: قرص نانی پخته¬ام، دلم آرام نگرفت تا این قطعه را برای شما آوردم. فرمود: دخترم این اولین غذایی است که از سه روز پیش تاکنون به دهان پدرت رسیده است. باز از انس بن مالک است، هرگز در غذای روز یا شب پیامبر(ص) نان و گوشت با هم در سفره نبود؛ مگر در مهمانی¬ها. از ابوامامه نقل شده که گفته است: هیچ گاه از سفره خاندان پیامبر(ص) حتی قطعه نان جوینی هم باقی نمی¬ماند.
....
تحقیقهای مشابه
  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007