موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : بیمه آتیه سازان حافظ.docx
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
بیمه آتیه سازان حافظ
تعداد صفحه :
17
قیمت :
9000 تومان

فهرست مطالب
عنوان صفحه
سخن نخست: پیشینه بیمه
بیمه در ایران
بیمه مکمل درمان یا تکمیلی
بیمه مکمل و ارتقای سطح سلامت جامعه
مزایای خدمات بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ
برنامه های آینده شرکت آتیه سازان
خدمات درمانی قابل ارائه بیمه مکمل
قرار داد بهزیستی
مدارک لازم جهت دریافت خسارت متفرقه
مدارک لازم جهت صدور معرفینامه
قرار داد بازنشستگی
مدارک مورد نیاز جهت صدور معرفی نامه:
مدارک مورد نیاز جهت دریافت هزینه های بستری
مدارک مورد نیاز جهت دریافت هزینه های سرپایی
ارسال فرم درخواست قرارداد بیمه تکمیلی
میزان تعهدات درخواستی
بیمه آتیه سازان حافظ
آتیه سازان حافظ، تخصصی ترین شرکت بیمه مکمل درمان
سخن نخست: پیشینه بیمه
خطر و بیماری پیشینه ای به قدمت تاریخ دارد. در آغاز خطر چندان گستره پهناوری نداشت، چرا که سرمایه اندک بود، رفته رفته که ثروت و دارایی افزون شد، مواجهه با خطر فزونی یافت و نوع بشر در برابر حوادث و بیماری به یاری یکدیگر شتافت.ابتدایی ترین شکل این همیاری که هم اکنون آنرا بیمه می نامیم وضع قوانینی در مصر قدیم بود که مومیاگران بر آن اساس در صورت فوت یک نفر، اعضای خانواده وی را مورد حمایت قرار می دادند. این که کدامین قوم یا ملت نخستین بار با بیمه آشنا شدند معلوم نیست ولی برخی دریانوردان فنیقی را مبتکر بیمه دریایی می دانند.و اما شکل نوین فعالیت های بیمه ای در جهان از قرن 15 با بیمه های دریایی و باربری دریایی شروع شد. پس از آن بیمه های آتش سوزی (در پی آتش سوزی مهیب در لندن) و اشخاص به ترتیب پا به عرصه وجود نهاد.
بیمه در ایران
چنان که از تحقیقات بر می آید فعالیت های بیمه ای در گذشته های دور در ایران وجود داشته است ولی بیمه به شکل کنونی آن از سال 1269 شمسی با واگذاری تاسیس بیمه در ایران از سوی ناصرالدین شاه قاجاربه لازارپولیاف روسی مطرح شد.در سال 1310 خورشیدی فعالیت جدی ایران در زمینه بیمه آغاز شد . به این گونه که گسترش فعالیت شرکت بیمه ای خارجی، مسئولان وقت را متوجه ضرورت تاسیس یک شرکت بیمه ایرانی کرد که نتیجه آن تشکیل شرکت سهامی بیمه ایران در سال 1314 بود و پس از آن در سال 1338 بیمه آسیا و البرز و در سال 1350 بیمه مرکزی ایران تاسیس شدند. . سازمانهای متولی بیمه های اجتماعی و از جمله بیمه درمان پایه شامل سازمانهای تأمین اجتماعی و خدمات درمانی کارکنان دولت نیز در دهه 1350 با قوانین خاص تأسیس و فعالیت گسترده ای یافتندو با تصویب قانون مترقی بیمه همگانی خدمات درمانی در سال 1373 در مجلس شورای اسلامی ، بیمه درمان اجتماعی از کارکنان دولت به سایر گروههای اجتماعی شامل روستائیان ،طلاب و دانشجویان توانخواهان بهزیستی ، خویش فرمایان و سایر گروههای اجتماعی تعمیم یافت که از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و انقلاب شکوهمند اسلامی محسوب می شود.
بیمه مکمل درمان یا تکمیلی
تاکنون خدمات سلامت و درمان آن چنان رشدی یافته است که دیگر تنها ارائه خدمات پایه ای بیمه درمان پاسخگوی نیاز سلامت جامعه نبوده و به همین سبب بیمه درمان تکمیلی بر اساس نص صریح قانون بیمه خدمات درمانی کشور و قوانین متعاقب آن ایجاد و بسیاری از شرکت های بیمه و از جمله سازمان بیمه خدمات درمانی در آن فعالیت داشته و به ارائه خدمات می پردازند.
بیمه مکمل و ارتقای سطح سلامت جامعه
بیمه درمان اجتماعی توسط دولت با عنوان بیمه پایه به تمامی افراد جامعه ارائه می شود که متولی آن سازمان تامین اجتماعی، سازمان بیمه خدمات درمانی و سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح است. بخشی از سرانه بیمه درمان پایه توسط دولت و بخشی از آن توسط بیمه شده پرداخت می شود. با توجه به این که بیمه های پایه محدودیت مشخصی در خدمات قابل ارائه خویش دارند، برخی از خدمات درمانی را در بر نمی گیرند که این خدمات در فصل جدیدی به عنوان بیمه های مکمل درمان (تکمیلی ) ارائه می شود.بیمه های مکمل و مازاد در واقع با دریافت مبالغی به عنوان سرانه از بیمه شده نسبت به پوشش آن بخشی از هزینه های درمانی که به نوعی درتعهد بیمه پایه نمی باشد اقدام می نماید.
..................

  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007