موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : سیاست های مالی دولت
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
سیاست های مالی دولت
تعداد صفحه :
22
قیمت :
9000 تومان

فهرست مطالب
مقدمه
جنبه‌های کارآیی سیاست‌های مالی
سیاستهای پولی و مالی ( Fiscal and Monetary policies )
تعریف سیاست مالی و پولی :
سیاست مالی ( Fiscal policy )
انواع تثبیت کننده های اقتصادی :
سیاست پولی ( policy Monetary ):
ارتباط سیاستهای مالی و پولی :
علت کاهش کارآیی سیاست پولی و سیاست ملی درکشورهای درحال توسعه :
سیاستهای پولی و اعتباری در سال 1385 :
قانون تعیین سقف انتشار اوراق مشارکت توسط بانک مرکزی:
منابع و ماخذ
  مقدمه
سیاست مالی عبارتست از استفاده از مخارج و فعالیت های درآمد زای دولت برای رسیدن به اهداف خاص. مثلاً برای تحقق اهدافی همچون اشتغال کامل و تثبیت قیمت ها دولت می تواند تصمیم های مربوط میزان و منبع درآمد خود را تغییر دهد. هنگامی که دولت بیش از حجم مخارجش مالیات می گیرد، باعث تقلیل جریان درآمدی و در نتیجه باعث کاهش تقاضای کل می شود؛ و زمانی که بیش از درآمدهای مالیاتی خود خرج می کند در آمد ملی و در اثر آن تقاضای کل را ازدیاد می بخشد.
کسر بودجه یا مازاد بودجه از ابزارهای سیاست مالی دولت برای تنظیم ثبات و رشد اقتصادی به شمار می روند. برخی ابزارهای سیاست مالی خودکار و بدون دخالت مسئولان عمل می کنند. مثلا مالیات تصاعدی یک تنظیم کننده خودکار است که، به هنگام کاهش درآمدهای شخصی و کسب کار، درآمدهای دولت را تقلیل می دهد و از این راه در جهت جبران سیر نزولی مصارف مختلف، که لازمه دوران کاهش درآمدهاست، عمل می کند. از سوی دیگر در دوره گسترش و انبساط اقتصادی، مالیات ها می توانند سریعاً افزایش یابند و در نتیجه از فشارهای تورمی بکاهند.
دولت می تواند با سیاست های مالی خود بر خلاف بانک مرکزی بر روی هر دو بخش عرضه و تقاضای اعتبار تاثیر بگذارد. در صورتی که دولت کلیه درآمدهای خود را ناشی از اخذ مالیات و دیگر منابع درآمدی است هزینه ننماید، در واقع با مازاد بودجه روبرو می شود، که این به معنای افزایش پس انداز دولت و به تبع آن افزایش میزان عرضه اعتبارات خواهد بود و در نتیجه کاهش سطح عمومی نرخ بهره را به دنبال خواهد داشت. در مقابل اگر دولت در نتیجه گسترش هزینه های خود با کسر بودجه روبرو گردد، این امر باعث افزایش میزان تقاضای اعتبارات در بازار و به تبع آن افزایش نرخ بهره خواهد شد.
جنبه‌های کارآیی سیاست‌های مالی
حوزه‌ی کاربرد و میزان تاثیرات هر کدام از سیاست‌های پولی و مالی در علم اقتصاد مشخص و تعیین‌شده است. برای مثال سیاست‌های مالی را با هدف تاثیرگزاری بر وضعیت اقتصادی گروه‌های مختلف به کار می‌برند (مانند تاثیر بر درآمد خانوارهای کم‌درآمد یا تاثیر بر میزان مالیات‌ها و یا اعمال سیاست‌های تجاری مشخص و…).
در ایران میزان GDP حقیقی احتمالاً از میزان GDP بالقوه کمتر است و لذا همواره شاهد شکاف منفی تولید هستیم.در این حالت به‌کارگیری سیاست‌های پولی انبساطی خصوصاً با فشاری که به نرخ بهره‌های بانکی وارد می‌شود، باعث افزایش مخارج مصرف‌کنندگان شده و همزمان مخارج سرمایه‌ای را نیز ازدیاد می‌بخشد. این وضعیت افزایش تعادل عمومی درآمد ملی را به دنبال خواهد داشت.
اما در این شرایط، توسل به سیاست‌های مالی انبساطی (ماند افزایش مخارج دولت یا افزایش مالیات‌ها)، آن‌گاه به نظر می رسد که تقاضای کل رو به افزایش ببرد.اما اگر این انبساط به‌واسطه‌ی افزایش استقراض دولت پدید آید، قاعدتاً حجم سرمایه‌گذاری کم‌تر خواهد شد.
افزایش یا تعدیل مخارج دولت بر روی درآمدهای جاری شهروندان تاثیر می‌گذارد. حال اگر مخارج دولت کمتر شود، لذا ذخیره و تجمع سرمایه هم از میزان قبلی خود کمتز شده و درآمدهای آتی هم نازل‌تر خواهند بود.اگر اقتصاد در وضعیت رکود قرار داشته باشد و اگر رکود را برآمده از حداقل اعتماد مصرف‌کنندگان و بنگاه‌های اقتصادی بدانیم آن‌گاه سیاست‌های پولی تقریباً تاثیر چندانی بر جای نخواهد گذاشت و افزایش مؤثری در مخارج جاری و همچنین درآمد؛ حاصل نخواهد آمد.تئوری نسبتاً جدیدی در این باره مطرح است که به آن «تئوری مصرف معطوف به آینده» می‌گویند. بر طبق این دیدگاه، سیاست‌های مالی دولت از طریق تغییر رفتارهای خود دولت، ممکن است تا حد زیادی بی‌اثر ‌گردد.مثلاً اگر دو عامل مخارج دولت و میزان استقراض دچار افزایش شوند، آن‌گاه مردم انتظار دارند که مالیات بیشتری در دوره‌های آتی باید پرداخت کنند و به همین خاطر احتمالاً پس‌اندازهای جاری خود را به‌واسطه‌ی این پیش‌بینی؛ افزایش می‌دهند.
..................

تحقیقهای مشابه
اثر سیاست های پولی و مالی کشور در افزایش نرخ تورم.docx
20 صفحه - 10500 تومان
سیاست های مالی دولت
25 صفحه - 9000 تومان
پروژه راه های افزایش سرمایه مالی در بانکها
110 صفحه - 54000 تومان
پروژه مالی رشته حسابداری راه های افزایش سرمایه مالی در بانکها
110 صفحه - 48000 تومان
عوامل موثر بر ناکارایی بازار های مالی در ایران
21 صفحه - 9000 تومان
سیاست های مالی دولت
22 صفحه - 9000 تومان
lifo و fifo پروژه مالی مقایسه روش های ارزیابی موجودی کالا و مواد کارخانه پارس خزر بر اساس روش های
80 صفحه - 45000 تومان
ترجمه مقاله و تحقیق - سفسطه های بازاریابی مالی 11
5 صفحه - 15000 تومان
کار اموزی سیستم مالی شرکت های تعاونی مسکن
151 صفحه - 45000 تومان
پروژه مالی سیستم حسابداری پیمانکاری شرکت های ساختمانی
84 صفحه - 45000 تومان
بررسی انجمن های مردمی در دولت هشتم و نهم بر اساس روش تحقیق
67 صفحه - 27000 تومان
  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007