موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : موتورهای dc
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
موتورهای dc
تعداد صفحه :
12
قیمت :
6000 تومان

موتورهای Dc
یکی از اولین موتورهای دوار، اگر نگوییم اولین، توسط مایکل فارادی در سال ۱۸۲۱م ساخته شده بود و شامل یک سیم آویخته شده آزاد که در یک ظرف جیوه غوطه‌ور بود، می‌شد. یک آهنربای دائم در وسط ظرف قرار داده شده بود. وقتی که جریانی از سیم عبور می‌کرد، سیم حول آهنربا به گردش در می‌آمد و نشان می‌داد که جریان منجر به افزایش یک میدان مغناطیسی دایره‌ای اطراف سیم می‌شود. این موتور اغلب در کلاس‌های فیزیک مدارس نشان داده می‌شود، اما گاه بجای ماده سمی جیوه، از آب نمک استفاده می‌شود.
موتور کلاسیک جریان مستقیم دارای آرمی‌چری از آهنربای الکتریکی است. یک سوییچ گردشی به نام کموتاتور جهت جریان الکتریکی را در هر سیکل دو بار برعکس می‌کند تا در آرمیچر جریان یابد و آهنرباهای الکتریکی، آهنربای دائمی را در بیرون موتور جذب و دفع کنند. سرعت موتور DC به مجموعه‌ای از ولتاژ و جریان عبوری از سیم پیچ‌های موتور و بار موتور یا گشتاور ترمزی، بستگی دارد.سرعت موتور جریان مستقیم وابسته به ولتاژ و گشتاور آن وابسته به جریان است. معمولاً سرعت توسط ولتاژ متغیر یا عبور جریان و با استفاده از تپ‌ها (نوعی کلید تغییر دهنده وضعیت سیم‌پیچ) در سیم‌پیچی موتور یا با داشتن یک منبع ولتاژ متغیر، کنترل می‌شود. بدلیل اینکه این نوع از موتور می‌تواند در سرعت‌های پایین گشتاوری زیاد ایجاد کند، معمولاً از آن در کاربردهای کششی نظیر لوکوموتیوها استفاده می‌کنند.اما به هرحال در طراحی کلاسیک محدودیت‌های متعددی وجود دارد که بسیاری از این محدودیت‌ها ناشی از نیاز به جاروبکهایی برای اتصال به کموتاتور است. سایش جاروبک‌ها و کموتاتور، ایجاد اصطکاک می‌کند و هر چه که سرعت موتور بالاتر باشد، جاروبک‌ها می‌بایست محکمتر فشار داده شوند تا اتصال خوبی را برقرار کنند. نه تنها این اصطکاک منجر به سر و صدای موتور می‌شود بلکه این امر یک محدودیت بالاتری را روی سرعت ایجاد می‌کند و به این معنی است که جاروبک‌ها نهایتاً از بین رفته نیاز به تعویض پیدا می‌کنند. اتصال ناقص الکتریکی نیز تولید نویز الکتریکی در مدار متصل می‌کند. این مشکلات با جابجا کردن درون موتور با بیرون آن از بین می‌روند، با قرار دادن آهنرباهای دائم در داخل و سیم پیچ‌ها در بیرون به یک طراحی بدون جاروبک می‌رسیم.
بررسی موتور های DC
این موتور ها ساده ترین نوع موتور ها هستند که فاقد هر گونه کنترل کننده سرعت و حرکت می باشند. همگی از این موتور ها شناخت نسبتا کاملی داریم و با شکل ظاهری و نحوه کار آن آشنا هستیم. چند نمونه از این موتور ها را در شکل مقابل مشاهده می کنید. همانطور که در شکل زیر مشاهده می کنید ساختار داخلی و نحوه کارکرد این موتور ها به این شکل است که در داخل بدنه اصلی ، یک قسمت هسته یا روتر وجود دارد که قسمت متحرک موتور می باشد.
..................

تحقیقهای مشابه
اساس موتورهای القایی AC
35 صفحه - 10500 تومان
کنترل سرعت موتورهای القایی
5 صفحه - 1500 تومان
استفاده از موتورهای القایی سه فاز با منبع تکفاز
10 صفحه - 1500 تومان
گذری بر ژنراتورها و موتورهای الکتریکی
7 صفحه - 1000 تومان
کنترل ولتاژ در موتورهای dc
6 صفحه - 1500 تومان
گذزی بر ژنراتورها و موتورهای الکتریکی
7 صفحه - 1500 تومان
آشنایی با موتورهای استپ موتورهای پله ای
9 صفحه - 1500 تومان
آشنایی با موتورهای جستجوگر
18 صفحه - 7500 تومان
آشنایی یا موتورهای جستجوگر فایل بصورت پاورپوینت
31 صفحه - 10500 تومان
موتورهای dc
12 صفحه - 6000 تومان
موتورهای dc ماشین dc
38 صفحه - 10500 تومان
ساختار موتورهای جستجوگر کامپیوتر فایل بصورت پاورپوینت
33 صفحه - 18000 تومان
ساختار موتورهای جستجوگر کامپیوتر
14 صفحه - 7500 تومان
  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007