موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : اجزای تشکیل دهنده مدارهای کنترل
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
اجزای تشکیل دهنده مدارهای کنترل
تعداد صفحه :
21
قیمت :
7500 تومان

اجزای تشکیل دهنده مدارهای کنترل
وسایلی که در مدارات فرمان به کار می روند شامل: 1-کنتاکتور 2-شستی ستارت ستاپ 3- رله حرارتی 4- رله مغناطیسی 5-لامپهای سیگنال 6-فیوزها 7-لیمیت سویچ ها 8-کلیدهای تابع فشار9- کلیدهای شناور 10-چشم های الیکتریکی 11- تایمرو انواع آن 12- ترموستا ت 13-کلید های تابع دور هستند.
1- کنتاکتور یا کلید مغناطیسی
این کلید با استفاده از خاصییت الکترومغناطیسی تعدادی از کنتاکتها را به یکدیگروصل وتعدادی را هم ازیکدیگرقطع می کند که از این خاصیت جهت قطع یا وصل یا تغییر اتصال مدار استفاده می شود.
ساختمان این کلید از دو هسته U و E شکل که یکی ثابت و دیگری متحرک است که بین آنها دو عدد فنربرای ایجاد فاصله میان دو هسته تعبیه شده است ودر هسته ثابت بوبینی قراردارد در صورتی که بوبین به برق متصل شود هسته ثابت مغناتیسی شده ونیرو آن ازنیروی فنربیشترمی شود وهسته متحرک جذب هسته ثابت می شود.
2- شاستی استارت واستا پ
شستی ها از جمله وسایل فرمانی هستند که تحریک ان به وسیله دست انجام می گیرد. شستی هایی که پساز تحریک دو کنتاکت وصل را قطع می کنند شستی استارت وشستی های که پس از تحریک دو کنتاکت قطع را وصل میکنند شستی استارت می گویند.
3- رله حرارتی یا بی متال
این رله موتورالکتریکی را در مقابل اضافی بار (بار زیاد ) محافظت می کنند این رله ها قابل تنظیم است و در مقابل اضافی بار 05/1 تا 10 برابر جریان نامی موتور را قطع می کنند و نحوه اتصال ان به صورت زیراست.
4- کلید محافظ
این کلید می تواند موتور را در مقابل اضافی بار و اتصال کوتاه محافظت کند. برای عمل کردن آن کلید را روی جریان معیینی تنظیم می کنند (5/1تا8/1برابرجریان نامی) . وقتی که جریان از حد معیین بیشتر شود عضو حرارتی رله عمل کرده ومدار قطع می شود عضو مغناطیسی آن ما نند کنتاکتور از دو هسته که یکی ثابت و دیگری متحرک می باشد با فرق اینکه در زمان اتصال کوتاه بوبین آن تغذیه شده و سپس هسته متحرک به سمت پایین کشیده شده که باعث قطع کنتاکت های متصل به هسته متحرک شده در نتیجه مدار قطع می شود.
5-لامپ های سیگنال
این لامپ به اعنوان لامپ خبر مورد استفاده قرار می گیرد که می تواند روشن و خاموش بودن و عیب دستگاه را به ما نشان دهد.
6- فیوزها
این وسیله در زمان اتصال کوتاه از مدار محافظت می کند که به دو گروه تند کار و کند کار تقسیم می شود. فیوز های تند کار زمان قطع کمتری نسبت به فیوزهای کند کاردارند به همین دلیل در مصارف روشنایی از انها استفاده می شود اما فیوز های کند کار دارای زمان قطع طولانی تری هستند در نتیجهبرای راه اندازی موتورهای الیکتریکی به کار می روند. تحمل جریان راه اندازی موتور در حدود 3 تا 7 برابر جریان نامی است.فیوزها درانواع فشنگی - اتوماتیک (آلفا) مینیاتوری - بکس - کاردی - شیشه ای و فیوزهای فشارقوی نام برد.
7- لیمیت سویچ ها
این نوع کلیدها معمولا برای محدود کردن حرکت دستگاهی به کار می روند و در مکانی قرار میگیرند که امکان نصب کلیدی برای فرمان دستی نباشد.
8- کلیدهای گازی
این کلید ها برای کنترل سطح گاز داخل مخازن و کمپرسورها تنظیم فشار اب داخل لوله ها روشن وخاموش کردن اتوماتیک دستگاها مورد استفاده قرار میگیرند.عامل فرمان اینکلید فشار گاز یا مایع داخل مخزن است. فشار گاز موثر بر صفحه داخلی کلید نیروی وارد می کندکه باعث تحریک کلید شده و کنتاکت بازی را بسته و کنتاکت بسته ای را باز می کند. که نیرو حاصل از حرکت برگشت آن توسط فنر تامین می گردد.
9- کلیدهای شناور
این کلیدها برای کنترل سطح آب یا مایعات داخل مخازن مورد استفاده قرار می گیرند. ساختمان این کلید از وزنه تعادل یک قسمت شناور و یک میکروسیچ تشکیل شده است. زمانی کهقسمت شناور کلید کهدر مایعات قراردارد جابجا شود موجب قطع و وصل کلید می شود. ..................

  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007