موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : معماری گذشته تا حال
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
معماری گذشته تا حال
تعداد صفحه :
24
قیمت :
9000 تومان

مقدمه
بناهای مسکونی که اساسی ترین نوع ساختمانی محسوب میشود، به الحاظ زمان پیدایش زودتر از دیگر ساختمانها و از لحاظ پراکندگی گسترده ترین و ازلحاظ تعداد بیشترین ساختمانها می باشد .بانظرداشت تفاوت شرایط طبیعی و انسانی نواحی مختلف چین ،خانه های مسکونی متنوع و گوناگون ساخته شده است
در هر جامعه، مصالح مورد استفاده در ساخت و ساز به طور مستقيم تحت تاثير شرايط اقليمي و ويژگي هاي فرهنگي، سنت و سليقه آن جامعه قرار دارد. براي مثال، در اروپا و آسياي دور به دليل وجود جنگل هاي انبوه، مسكن عمدتاً از چوب ساخته مي شود. در مقابل، در ايران كه كشوري كويري است، اكثر ساختمان ها با گل، سنگ و تيرهاي چوبي ساخته شده اند كه البته به مرور زمان جاي خود را به آجر، فولاد ، آهن و سيمان داده اند.
كشور ما به لحاظ فرهنگ معماري و شهرسازي و غناي آثار ارزشمند گذشتگان بدون شك يكي از شاخص‌ترين كشورهاي جهان محسوب مي‌شود. از سال 1300 شمسي بر اثر تغييرات زيربنايي در ساختار اجتماعي و اقتصادي و به دنبال آن نيازهاي جديد به وجود آمده در اثر حركت جامعه به سمت صنعتي شدن، كالبد جامعه سنتي دچار مشكلات بسياري شد كه در اثر تغييرات به وجود آمده در ساختار اقتصادي و اجتماعي جامعه، اين كالبد كارايي گذشته خود را از دست داد و با توجه به رشد شتابان ورود توليدات صنعتي و روند صنعتي شدن و عدم آمادگي علمي و اجتماعي و فرهنگي دست‌اندركاران براي مقابله با اين تحولات سريع، تغييرات و ناهنجاري‌هاي جبران‌ناپذيري در كالبد شهرهاي سنتي به وجود آمد كه ادامه اين روند با رشد شهرنشيني و هجوم جمعيت مهاجر به سمت شهرها ابعاد گسترده‌تري به خود گرفت تا جايي كه تخريب و نوسازي نشانه تجدد و گرايش به مدرنيته به عنوان يك ارزش محسوب مي‌شود. البته در اينجا به دنبال بررسي زمينه‌ها و ديدگاه‌هاي فرهنگي اجتماعي كه باعث به وجود آمدن اين شرايط در جامعه آن روز ما شد، نيستيم.
نوع، كميت و كيفيت مصالح
از اين ديدگاه ساختمان ها به طور كلي به چهار دسته ساختمان هاي فولادي، بتني، ساختمان هاي با مصالح بنايي (آجري) و ساختمان هاي چوبي تقسيم مي شوند. با توجه به كاربرد بيشتر و به روز بودن ساخت سازه هاي بتني و فولادي در عصر حاضر، قوانين موجود در زمينه ساخت اين دو نوع سازه را بيشتر مورد بحث و بررسي قرار مي دهيم. سازه هاي بتني و فولادي اگر براساس اصول مهندسي و ضوابط و آئين نامه هاي اجرايي موجود ساخته شوند، تفاوت آنچناني از نظر مقاومتي با هم ندارند. با يادآوري اين نكته كه، فولاد در برابر حرارت و مواد شيميايي نسبت به بتن مقاومت كمتري دارد (آتش سوزي و ذوب شدن، زنگ زدگي، پوسيدگي و...). در زلزله هر چه اعضاي سازه شكل پذيرتر و انعطاف پذيرتر باشند، خسارات مالي و جاني وارده كمتر خواهدبود. براي اين كار بهتر است از فولاد كم كربن، جوش پذير و داراي شكل پذيري بالا استفاده شود. البته صرفا فولادي بودن يك سازه تضميني بر مقاومت آن در برابر زمين لرزه نيست. به عنوان مثال برج 20 طبقه
Pinot Suarez كه يك برج فولادي بود در زلزله سال 1985 مكزيكوسيتي، كاملا فرو ريخت. بنابراين مقاومت بالاي سازه هاي فولادي مستلزم اجراي اتصالات و جوش ها و ساير مولفه هاي اجرايي آنها، به طور كاملا علمي و فني و بر اساس آئين نامه هاي ملي و بين المللي موجود است.
........

  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007