موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : برش - قالب برش
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
برش - قالبهای برش
تعداد صفحه :
38
قیمت :
10500 تومان

در تعریف قالب برش می توان گفت که این ابزار در حقیقت پیشرفته و تکامل یافته قیچی های ساده می باشد ، که عمل بریدن و جدا کردن قطعات از همدیگر را با تکنیکی مدرنتر و ظرافت و دقت بیشتر وصرف هزینه کمتری عملی می سازد .
در روشهای جدید طراحی قالب جهت بهتر شدن کیفیت وکمتر شدن هزینه مراحل طراحی را به صورت رده بندی مشخص کرده و طبق آن عمل می کنند و چون مراحل آن تحقیقاً طبق محاسبات و تجارب خاص قالبسازی به دست آمده است مسلم است که با رعایت و اجرای این موارد قالب شکلی ایده آل و مهندسی به خود می گیرد . این موارد به شرح زیر می باشد .
1- چگونگی کار قالبهای برش :
اساس کار قالبهای برش بر دو فک و متحرک استوار است . این دو فک در حکم دولبه قیچی می باشند ، برای پاره کردن قطعه ای با این ابزار کافی است قطعه را بین دولبه قرار داده و توسط فک متحرک نیروی لازم برای برش را به سطح قطعه اعمال کنیم . وهر گاه مقدار این نیرو از مقاومت کششی قطعه بیشتر شود قطعه پاره خواهد شد .
2- تئوری برش :
همانطورکه گفته شد هر گاه بخواهیم جسمی را پاره کنیم یا تکه ای از آن را ببریم باید آن را بین دو فک تحت نیروی بیشتر از مقاومت کششی جسم قرار دهیم ومسلم است که مقار این نیرو رابطه مستقیمی با جنس وضخاوت ورق دارد و در حالت کلی برای پی بردن به چگونگی واکنش ورق در مقابل نیروی وارده منهنی هوک را برسی می کنیم .
طبق این منحنی قطعه مورد آزمایش تا نقطه P (حد الاستیک ) با نیروی وارده بر آن تناسب خطی دارد ینی به قطعه نیرویی وارد می شود تحت اثر آن تغییر شکل معینی داده وبا حفظ نیرودوباره به حالت اول باز می گردد این رابطه پس از نقطه P بر قرار نموده و از نقطه y ( نقطه تسلیم ) به بعد با قطع نیروی وارده ازدیاد طولی در قطعه باقی می ماند و با ادامه وارد کردن نیرو از نقطه B (نقطه شکست یا حد کشش) به بعد قطعه شروع به نازک شدن می کند .
در این حالت کریستالهای فلز فشرده شده تنش های داخلی فلز افـزایش می یابد و این باعث می شود که کم کم قطعه ز هم بازشود تا جایی که در نقطه U ( نقطه گسیختگی ) فلز کاملا از هم باز می شود .
3- محاسبه نیروی برشی
همانطورکه توضیح داده شد جهش برش قطعات مختلف نیرو های برشی مختلفی نیاز داریم که مقدار این نیرو رابطه مستقیمی با جنس وضخامت قطعه دارد و برای به دست آوردن آن کا فی است که طبق فرمول زیر تنش برشی قطعه را در سطح مقطع برشی ضرب می کنیم .
F = نیروی برشی لازم بر حسب Kg
F=tb * S
S = سطح مقطع برشی بر حسب tb mm = تنش برشی بر حسب Kg /mm در اکثر جداول موجود به راحتی میتوان مقدار تنش کششی را پیدا کرده و آن را در یک عدد ثابت که با تجربه و آزمایش پیدا شده است ضرب می کنیم تا مقدار تنش برشی بدست آید . Tb = 0.8*6b 6bتنش کششی بر حسب
Kg /mm tb = تنش برشی بر حسب Kg /mm برای پیدا کردن سطح برشی می بایستی محیط برشی آن را محاسبه کرده و آن را در ضخامت قطعه ضرب کنیم .
S : سطح مقطع برش mm
T : ضخامت قطعه mm
T *U = S
U : نحیط جانبی برش mm
4- باز یبرش ( لقی ) :
لقی مقدار فضایی است که بین دو لبه برش ( سنبه و ماتریس ) اختیار می شود و وقتی مقدار آن متناسب با جنس قطعه تولیدی و طبق فرمولهای مشخص تعیین گردد ، در نتیجه قطعه تولیدی دارای لبه های بریده شده همگون و دقیقی خواهد بود وهر چه لقی بیشتر از اندازه مجاز باشد نفوذ سنبه در داخل ورق بیشتر می شود و سطح برش یاطرز قطعه بشکل نامنظم و ناهمگونی در خواهد آمد .
همچنین اگر لقی کمتر از مقدار معین باشد عرض بیشتری از قطعه بصورت کندگی از نوار جدا می شود . ..................

  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007