موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : فرشبافی
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
?????????????R
تعداد صفحه :
35
قیمت :
12000 تومان

دارکشی
نصب فرش به دار قالی یا به جایی که بتوان فرش را به صورت راست و صاف به آنجا وصل کرد تا در صورت نیاز رفو شود و یا اگر سرکجی و تورفتگی دارد « سرراست » شود . به نصب فرش بر روی دار ، دار کشی می گویند . سرراست کردن فرش به این صورت است که تخته یا چهارچوبی را به اندازة ابعاد قالی انتخاب می کنند و روی آن را در درازا و پهنا مانند ابعاد قالی ریسمان کشی می کنند به صورتی که درازا و پهنای قالی با ریسمانهایی که مستقیم کشیده شده است در یک خط قرار گیرد .
سپس گوشه های سرکج را که کج وکوتاه است آن قدر می کشند تا قرینة گوشه های سر راست ، با ریسمان مستقیم که نمایندة درازا و پهناست در یک خط قرار گیرد . آنگاه آن گوشه را میخکوب می کنند و تخته یا چهارچوب را می خوابانند . پس از پاشیدن آب بر رویقالی ، اجسام سنگین وزن بر آن می نهند و فرش را نزدیک یک روز ، به همان حال می گذارند تا کجیهای فرش ، راست شود. در نوش آباد کاشان به محل دارکشی قالی، « دستگاه بندی» می گویند .
ریسمان کشی
برای راست کردن قالی سرکج دار ، ریسمانهایی را به اندازة درازا و پهنای قالی به تخته یا چهارچوبی می بندند وقالی را به صورتی به تخته یا چهارچوب وصل می کنند که درازا وپهنای آن در راستای ریسمانهای نمایندة درازا و پهنا قرار گیرد .
سفت کاری
کشیدن بخشهای کج قالی پس از بستن آن به چهارچوب پس از تونه کشی قالبهای آسیب دیده ( سوخته یا پوسیده ) ، آن را به چهارچوب می بندند و در اصطلاح سفت کاری می کنند تا صاف و کشیده شود . آنگاه بر اساس نقشة قالی ، جای آسیب دیده را می بافند .
سرراست کردن
( رفع سرکجی و سرة فرش است )
رفو
ترمیم سوختگی ، پوسیدگی و پارگیهای فرش حرفه ای در صنعت فرش که در مواردی مانند مرمت فرشهای عتیقه ، کاری در حد هنر و بسیار با ارزش است . آسیب دیدگی فرش یا « درجة یک » ( زیاد ) است یا « درجة 2 » ( متوسط ) یا « درجة 3 » ( کم ) . در مورد اول ، خامه و چله از میان رفته است .
در مورد دوم خامه از میان رفته است ولی چله بافی مانده است که برخی از اثرات بیدزدگی از این جمله است . در آسیب دیدگی درجة سوّم به طور معمول ، شیرازه نیازمند مرمت می باشد .
رفوی ریشه
ریشه بر اثر آسیب دیدگی ، یا به همراه چله از بین می رود و یا ، تنها ریشه از میان می رود و چله سالم می ماند . برای رفوی این گونه فرشها ، ابتدا فرش را روی زمین صاف می گسترانند و پس از غبارگیری ، نوع آسیب دیدگی آن را بررسی می کنند ( و اگر علت پیدایش آن اثر مواد شیمیایی باشد ، فرش را دست کم ، دربخش آسیب دیده اش می شویند ) و آنگاه محل آسیب دیده را از بالا وپایین بر روی دار یا تخته ، یا درون قاب محکم می کنند( فرشهایی را که ارزش هنری دارد ، دارکشی می کنند ) .
اگر سوراخهای فرش زیاد باشد تا حد امکان حد فاصل سوراخها نزدیک به هم را پاره می کنند و محل آسیب دیده را به صورت یک سوراخ در می آورند و تار و خامه های سست و پاره را نیز می چینند .
آنگاه پس از چله کشی بخشهای پاره و سوراخ شده ( در صورت لزوم ) و سپس ، تهیة نخ ریشة پنبه ای یا پشمی ( بسته به این که ریشه ای که باید مرمت شود از چه جنس است ) ، قسمتهای آسیب دیده را بر اساس نقشه ، تعمیر می کنند .
اگر آسیب دیدگی زیاد باشد ریشة آماده به کار می برند و اگر زیاد نباشد آن را ریشه می دهند . ..................

تحقیقهای مشابه
  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007