موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : سرطان پوست - خالها
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
سرطان پوست - خالها
تعداد صفحه :
24
قیمت :
6000 تومان

علایم و نشانه های سرطان پوست:
مقدمه:
بدن انسان از اعضاء مختلفی تشکیل می شود از جمله قلب، ریه، کبد، استخوان، پوست و غیره . هر کدام از این اعضاء خود از اجزاء بسیار کوچکی به نام سلول ساخته می شوند که این سلول ها در شرایط طبیعی شکل های منظم داشته و با نظم و ترتیب خاصی تولید مثل و تکثیر پیدا می کنند .
در بعضی مواقع و تحت تأثیر بعضی عوامل شناخته و یا ناشناخته در یک عضو خاصی از بدن این سلول ها شکل منظم خود را از دست می دهند، تولید مثل و تکثیر آن ها از نظم و ترتیب خارج می شود و به طور ساده یک سری سلول های «یاغی» و «سرکش» ظاهر می گردند که نه تنها باعث تخریب و اختلال در عضو مورد نظر می شوند بلکه از راه های مختلف، اعضاء دور دست را هم مورد تهاجم قرار می دهند.
پیدایش این وضعیت سرطان نامیده می شود که ممکن است در قسمت های مختلف بدن ایجاد گردد مثل سرطان ریه، سرطان روده، سرطان کبد و غیره. یکی از شایعترین سرطان ها چه در جهان و چه در ایران سرطان پوست است که در این فصل به چند سئوال اساسی در این خصوص پاسخ می دهیم.
چه عواملی در ایجاد سرطان پوست نقش دارند؟
عوامل زیادی در پیدایش سرطان پوست نقش دارند که مهم ترین این ها عبارتند از اشعة ماوراء بنفش، مواد شیمیایی سرطان زا، اشعه ایکس ، ویروس ها ، عوامل وراثتی و مصرف سیگار.
1. اشعة ماوراء بنفش:
مطالعات و بررسی های مختلف نشان داده اند که اشعة ماوراء بنفش مهم ترین عامل در ایجاد سرطان پوست است. قسمت زیادی از این اشعه که بخشی از نور خورشید است در سر راه خود توسط لایة ازون جذب شده و تنها قسمت کوچکی از آن به زمین می رسد که همین مقدار کم در پیدایش سرطان پوست بسیار موثر است. باید توجه داشت که پاسخ دهی پوست در مقابل اشعة ماوراء بنفش متفاوت است به طوری که سرطان پوست در پوست های روشن شایع تر بوده ، در حالی که در پوست های تیره ناشایع تر است.
علت این امر این است که ما در لایه رویی پوست (روپوست) سلول هایی به نام ملانوسیت داریم که عمل این سلول ها ساختن رنگدانه ای به نام ملانین است که این رنگدانه پس از ساخته شدن به سلول های اطراف فرستاده می شود.
رنگدانة ملانین دو وظیفه مهم دارد یکی تعیین رنگ پوست و دیگر محافظت سلول ها در مقابل اثر سرطان زایی اشعة ماوراء بنفش. در پوست های روشن میزان رنگدانه کم و در نتیجه سرطان پوست شایع تر است در حالی که در پوست های تیره میزان رنگدانه بیشتر بوده و سرطان پوست شیوع کمتری دارد. ..................

تحقیقهای مشابه
  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007