موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : تغییر فن آوری
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
تغییر فن آوری
تعداد صفحه :
10
قیمت :
1500 تومان

1 – مقدمه
اهمیت تغییر فنی در ایجاد بهره وری و استانداردهای پویا کاملا شناخته شده است . ارتقای بهره وری در ارتباط با فرایند های با تولید هزینه پایین تر با کیفیت بالاتر فراورده های اجرائی است از این رو می توان گفت که جهت دسترسی به تنوع تولید بیشتر نیاز به ابداع و اجرای فراینده های خلاق داریم .
فرایند های ایجاد و ابداع توجه بسیاری از کشورهای OECD ، که به دنبال تقویت فرایندهای تحقیق و توسعه می باشد را بسوی خود جلب نموده است . زیرا این گونه فعالیتها با حقوق انحصاری همراه است . کشورهای در حال توسعه عمدتا باید بر فن آوری های داده شده تکیه داشته باشند ( بعنوان منابع اطلاعاتی جدید در زمینه مدیریت ، شیوه های تولید ، برنامه ها و خدمات ابداعی ) با این همه بخش قابل ملاحظه نوآوری ها و سازگاری ها در کشورهایی که بدنبال تغییرات فنی موثر هستند به وقوع می پیوندند به منظور دستیابی به چنین فن آوری هایی نیاز به سیستم های آموزشی هدفمند داریم زیرا این گونه سیستم ها امکانات لازمه را در زمینه تغییر بهروری و توسعه میسر می سازند . خط مشی های جهانی در خصوص تغییر بیت المللی تکنولوژی (ITT )بویژه در حوزه EPRs طی مدت های طولانی مورد بحث و مجادله قرارگرفت .
یک – برجسته که در اواخر 1970 تحت اجرا قرار گرفت .
اقداماتی بود که از سوی بسیاری از کشورهای درحال توسعه به منظور بررسی مجدد کنوانسیون پاریس و وضع قوانین برای اجرای فن آوری ها به کارگرفته شد . این اقدامات در وهله اول در مورد نتقاد قرار دادن سازندگان فن آوری و شرکت های چند ملیتی بود که بهروری فرآیندهای بازار تائید می گذاشتند . اکثر نظریه پردازان در کشور های در حال توسعه با تاکید بر بازار و تحریک ETT داخلی به اصلاح اقدامات اجراشده پرداختند .
تغییر فن آوری عموما فرایندی پیچیده و پر هزینه است و تعهداتی را برای خریدار و فروشنده در بهبود هزینه ها و نحوه سرمایه گذاری ( در انتقال اطلاعات از مرزها ) به همراه دارد به رغم مباحثات صورت گرفته ETT علاوه بر IPRS وابسته به سایر فاکتورها نیز می باشد . در حال حاضر کشورها بیش از پیش به شناسایی نیازهای خود در زمینه و نحوه اتکا به نیروهای بازار پرداخته اند . در این خصوص ، تغییر خط مشی های اولیه براساس توافق جنبه های تجاری TRIPS در WTO بود .
TRIPS (1 ) به کشورهایی اختصاص داشته که به ایجاد تقویت استانداردهای جامع در حمایت از IPR می پرداختند ( بدون تبعیض قائل شدن در میان سازندگان داخلی و خارجی ) . مزایای تصور شده با محرک های بزرگتری برای خلق فن آوری های جدید و ارائه آنها به بازارها همراه است . در واقع توافقات ارائه شده در زمینه انتقال تکنولوژی در ارتباط مستقیم با سیستم تجارت بین المللی است . بند 7 مقاله به توصیف این هدف بنیادی می پردازد .
تقویت و پشتیبانی از حقوق انحصاری در حمایت از نوآوری های فنی ، انتقالی و اشاعه فن آوری نقش بسزایی را ایفا می نماید علاوه بر این مزایای متقابلی را نیز برای تولید کنندگان و مصرف کنندگانی معلومات فنی به همراه می آورد . این رویکرد با رفاه اقتصادی و اجتماعی همراه است . بند 7 در یک سیستم ..................

  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007