موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : نقاشي معاصر ايران
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
نقاشی معاصر ایران
تعداد صفحه :
6
قیمت :
1500 تومان

نقاشي معاصر ايران در نگاه اول زنده، پويا و پرجنب و جوش به نظر مي‌آيد و از نظر كميت گسترده. اما به عقيده برخي، اين نقاشي بيگانه با هويت قومي و ملي است.
به طور کلی چهارجریان موازی را در نقاشی معاصر ایران میتوان تشخیص داد:
نقاشی آکادمیک _ نگارگری جدید _ نقاشی قهوه خانه _ نقاشی نوگرا
چند نسل بهترین نقاشان هنر نوگرا را میتوان چنین نام برد:
• جلیل ضیاءپور، حسین کاظمی، احمد اسفندیاری، جواد حمیدی، محمود جوادی پور، مارکو گریگوریان، ناصر اویسی، سهراب سپهری، بهمن محصص، هانیبال الخاص، ابوالقاسم سعیدی، پرویز تناولی، محسن وزیری مقدم، منصوره حسینی، پرویز کلانتری، حسین زنده رودی، منصور قندریز، فرامرز پیلآرام، صادق تبریزی، مسعود عربشاهی، غلامحسین نامی، محمد احصایی، مهدی حسینی، پروانه اعتمادی، منوچهر صفرزاده، نصرت الله مسلمیان و ...
نقاشی جدید در جریان تحولش از تقلید طبیعت بسیار فاصله گرفت. هنرمند نوگرا بیشتر به تجربه ذهنی خود باور دارد. این ذهن باوری به شکلهای مختلف بروز میکند: گاه به انتزاع مطلق میرسد. گاه به تزیین صرف بدل میشود و گاه دنیایی غریب و خیالی را در برابر دیدگان ما قرار میدهد. چنین است که در اغلب نقاشیهای جدید همچون نگاره های قدیم، واقعیت فیزیکی اشیاء نفی میشود و فضا و زمان مفاهیمی انتزاعی اند. نقاشی جدید به تجسم خشونت و درد و فغان نیز پرداخته و گاهی واقعیات تلخ را چنان تلطیف کرده که به جلوه ای از قصه ها میماند. نقاش نوپرداز همچون نگارگران قدیم، از بازنمایی واقعیت مرئی دوری میجوید اما کمتر به روایتگری و توصیف ادبی میپردازد.
برخی از هنرمندان مانند محصص نوعی بیان اعتراض آمیز دارند. ابوالقاسم سعیدی در تغزل شادی آفرین و بهجت صدر در انتزاع صورتگرایانه استاد بودند. کاظمی دو گرایش داشت: ابتدا واقعگرایی به روش امپرسیونیستها، سپس تصویرگری شاعرانه متاثر از نگارگری اصفهان. تدریجا گرایش دوم در کارش غالب آمد. در دوره متاخرتر وی به انتزاع کامل روی آورد.
سپهری کار جدی خود را در مقام نقاش با یک سلسله تصویرهای برگرفته و خلاصه شده از طبیعت آغاز میکند. وی کم کم اثرپذیری از نقاشی انتزاعی مکتب پاریس را در آثار خود نشان داد. با اینحال تلاشی آگاهانه برای تلفیق سنتهای غربی و شرقی و دستیابی به شیوه ای شخصی در آثار وی مشهود است. وی پس از چندی با کسب مهارت در طراحی خوشنویسانه، کشف ارزش فضای خالی مثبت در ترکیب بندی و رنگ گزینی محدودتر گرایشی بارز به زیبایی شناسی نقاشی ذن (خاور دور) از خود بروز میدهد.
منصور قندریز هم یکی از بااستعدادترین نقاشان معاصر بود که به علت مرگ زودرس نتوانست کارش را ادامه دهد. وی شیوه های آکادمیک و امپرسیونیست را به سرعت آموخت. تحت تاثیر هنر چین قرار گرفت. ..................

تحقیقهای مشابه
  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007