موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : جدول تناوبی مندلیف
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
جدول تناوبی مندلیف
تعداد صفحه :
10
قیمت :
1500 تومان

مندلیف نیز عنصرها را بر حسب افزایش وزن اتمی مرتب كرد به همین دلیل در جاهایی بی‌نظمی مشاهده می‌شد و مندلیف حدس می‌زد كه شاید در تعیین وزن اتمی اشتباهی شده ، تا اینكه مدتی بعد دانشمند انگلیسی موزلی ، عدد اتمی را برای هر عنصر تعریف كرد و عناصر را بر طبق همان سبك مندلیف ، ولی اینبار بر حسب افزایش عدد اتمی مرتب كرد و به این ترتیب بی‌نظمی‌ها نیز برطرف شد و جدول كنونی به دست آمد .
اما جدول تناوبی دایره‌ای بعد از جدول تناوبی مندلیف و توسط دانشمندان زیادی به صورت متنوع و مختلف، ابداع و ارائه گردیده است.
خلق جدول مندليف
در سال 1869 جدول عجيبي را تنظيم كرد كه عناصر براساس خواص مواد در خانه هاي عمودي و افقي قرار گرفته شده بود. به اين ترتيب اين جدول از سبك ترين عنصر يعني هيدروژن آغاز و به سنگين ترين آنها يعني اورانيوم خاتمه پيدا مي كرد. ديميتري عاشق خواهر دوستش پوپوف شد لذا با او ازدواج كرد كه ثمره اين ازدواج چهار فرزند بود. ديميتري براي خلق عجيب و غريبش مورد تمسخر اعضاي انجمن شيميدانان روسيه قرار گرفت، ولي فقط لوتادمير دانشمند بزرگ شيمي بود كه او را تشويق به ادامه كارش مي كرد.در سال هاي بعد دانشمندان فرانسوي و نروژي عناصر گاليم و اسكانديم و ژرمانيم را كشف كردند كه مندليف اين عناصر را هم در جدولش قرار داد.
مهاجرت
ديميتري مردي آزادي خواه و خستگي ناپذير و علاقه مند به مسائل اجتماعي بود لذا مورد انتقاد از سوي دولت تزار قرار گرفت. وقتي حكومت تزار او را سد راه خود ديدند وي را به كشور هاي خارجي فرستادند تا از روسيه دور باشد.مندليف به پاريس رفت و در آزمايشگاه ورتس شيميدان فرانسوي مشغول به كار شد.
مدتي را هم به همكاري با بونزن شيميدان و فيزيكدان آلماني پرداخت. سپس به آمريكا سفر كرد و از چاه هاي نفتي پنسيلوانيا بازديد به عمل آورد.مندليف هنگام كسوف سال 1906 به فرانسه رفت و براي تحقيق فضايي با بالون به هوا پرواز كرد. او در همان سال در ليست نامزدهاي جايزه نوبل قرار گرفت ولي به دليل اين كه (مواسان) شيميدان فرانسوي يك راي بيش از او آورد اين جايزه به مندليف نرسيد. مندليف يكي از چهره ها و شخصيت هاي دوست داشتني نزد مردم روسيه بود. لذا به هنگام جنگ روس و ژاپن آنان از مندليف خواستند كه به كشورش بازگردد و قوت قلب مردم كشورش باشد.
از اين رو سال هاي آخر زندگي مندليف در غم و نگراني جنگ و خونريزي گذشت. مندليف به كتاب هاي علمي تخيلي ژول ورن علاقه زيادي داشت و در اوقات فراغت به مطالعه اين كتب مي پرداخت. در سال 1907 هنگام مطالعه يكي از كتاب هاي ژول ورن بود كه به آنفلوآنزا دچار شد. بسياري از پزشكان سن پترزبورگ براي معالجه او تلاش زيادي كردند اما او بر اثر تب و عفونت گلو و سينه دوام نياورد و در سن 73 سالگي چشم از جهان فرو بست.
از آن زمان به بعد همه خانه هاي جدول وي پر شد و آخرين خانه خالي در سال 1938 با كشف اكتينيم در پاريس پر شد و به اين ترتيب جدول عجيب و غريب اين شيميدان پركار به بار نشست. در سال 1955 عنصر شماره 101 اين جدول نيز كشف شد و به افتخار وي مندليفيم نام گذاري شد. ..................

تحقیقهای مشابه
  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007