موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

تحویل در محیط ورد : word
عنوان :

عنوان سفارش :
تعداد صفحه :
قیمت :
تومان
  • ِمقدمه
  • یکی از مباحث مهم در دنیای فناوری اطلاعات چگونگی ذخیره داده ها و اطلاعات است. قبل از به وجود آمدن نرم افزارهای مدیریت پایگاه داده ها (Data Base) اطلاعات به صورت فایل ذخیره می شد. این روش علاوه بر مدیریت دشوار، از امنیت پایینی برخوردار است. برای بهبود ضعف های روش فایلینگ، در دهه ۱۹۶۰ روش های مدیریت پایگاه داده ها به وجود آمد. می توان گفت همه نرم افزارهای امروزی از پایگاه داده ها برای ذخیره و بازیابی داده ها استفاده می کنند.یکی از نرم افزارهای مدیریت پایگاه داده ها ـ که جزو پرکاربردترین آنها نیز هست ـ SQL Server شرکت مایکروسافت است. این شرکت، منبع کد MS SQL را از شرکت Sybase خریداری کرد تا در دنیای نرم افزارهای پایگاه داده های بزرگ با شرکت هایی نظیر Oracle و IBM رقابت کند. سال ۱۹۸۹ اولین نسخه SQL Server با کمک Sybase وارد بازار شد. اولین نسخه های جدی و قابل رقابت مایکروسافت مربوط به ۷ SQL Server و ۲۰۰۰ است که این نسخه ها نیز با همکاریSybase تولید می شد.نسخه بعدی ۲۰۰۵ MS SQL Server است که کدهای آن کاملا بازنویسی شده بود. در تولید این نسخه از همکاری Sybase خبری نبود. دلیل وقفه پنجساله در ارائه نسخه جدید هم این بود که این بار نمونه ای متفاوت با ویژگی های پیشرفته تر در دسترس توسعه دهندگان نرم افزار قرار گیرد.زبان اسکریپت نویسی استفاده شده در این محصول ( T SQL(Transact Structured Language است که در نسخه های گوناگون پیشرفت های قابل توجهی داشته و کار را برای برنامه نویسان آسان کرده است.

  • SQl چیست؟
  • مخفف Structerd Query Language میباشد زبانی ساختیافته برای پرس و جو از بانك اطلاعاتی میباشد . با استفاده از SQL میتوانید داده هایی را كه در بانك اطلاعاتی خود دارید به نحوی كه میخواهید بازیابی كنید و مورد تحقیق واگر خواستید تغییر دهید . برای تمرین كردن با SQL به یك بانك اطلاعاتی همچون SQL – server و Access یا اوراكل و یا هر بانك اطلاعاتی دیگری نیازمندید . گرچه SQL زبانی تحت استاندارد ANSI (American National Standards Institute) میباشد اما هر بانك اطلاعاتی از نسخه دلخواه خودش استفاده میكند بنابراین ممكن است بعضی از دستورات در یك بانك اطلاعاتی بنا به نسخه ای از اس كیو ال كه استفاده میكند با دستورات در بانك اطلاعاتی دیگر كمی متفاوت باشد .

  • دستورات زبان SQL به پنج دسته تقسیم بندی میشوند كه بترتیب
  • Quote:
  • DDL (Data Definition Language) زبان تعریف داده ها .

    DML (Data Manipulation Language) زبان پردازش داده ها .

    DCL (Data Control Language) دستورات مدیریت و كنترل داده ها .

    DQL (Data Query LAnguage) دستورات پرس و جوی داده ها .

  • دستورات كنترلی تراكنشی .
  • دستورات مدیریت داده ها.
  • در دسته اول DDL زبانی است كه امكان ایجاد وساخت یا پاك كردن یك جدول از بانك اطلاعاتی را بر عهده دارد دستورات این رده بترتیب زیر است :

    CREATE , ALTER , DROP , CREATE INDEX , ALTER INDEX , DROP INDEX

    دسته دوم دستورات DML هستند كه برای اعمال تغییرات بر جداول درست شده اند كه از سه دستور اصلی زیرتشكیل شده اند :

    INSERT , UPDATE , DELETE

    دسته سوم دستورات DQL هستند كه تنها از یك دستور بنام SELECT تشكیل شده اند كه بیشترین حجم كاری را برای یك كاربر كه با SQL كار میكند را در بر میگیرد . این دستور بهمراه چندین دستوری كه درون خود وجود داردسبب گستردگی استفاده از این دستور میشود .

    دسته چهارم دستورات DCL هستند . همانطور كه از نامشان پیداست جهت كنترل داده های بانك اطلاعاتی كه بیشتر در رابطه با دسترسی این داده ها به دیگر كاربران است كاربرد دارد . كه متشكل از دستورات زیر است :

    ALTER PASSWORD , REVOKE , GRANT , CREATE SYNONYM

    دسته بعد دستورات كنترلی TRANSACTION ها میباشد كه امكان مدیریت تراكنشی بانك اطلاعاتی را برای كاربر فراهم میسازد . كه از دستورات زیر تشكیل شده اند :

    COMMIT , ROLLBACK , SAVEPOINT , SET TRANSACTION

    و دسته اخر كه مكمل كننده ان دستورات دسته قبل بودند دستورات مدیریت داده ها هستند كه امكان بررسیو تحلیل عملیات داخل بانك اطلاعاتی را فراهم میكنند . در ضمن یادتان باشد كه این مدیریت را با مدیریت بانك اطلاعاتی اشتباه نگیرید .

    START AUDIT , STOP AUDIT

    از انجایی كه اموزشSQL بدون مثال اجتناب ناپذیر است بنابراین با مثالی از یك بانك اطلاعاتی كوچك كه نمونه انرا میتوانید در كتاب اكسس نوشته اقایان عین الله جعفر نژاد قمی و رمضان عباس نژاد میباشد شروع كنید .اگر توانایی ساخت جداول فوق را در بانك اطلاعاتی خود ندارید از خواندن و ادامه دادن به باقی مطالب آموزشی دست بكشید و بسرغ فراگیری یك بانك اطلاعاتی بروید و سپس به ادامه این آموزش بازگردید . برای یادگیری یك بانك اطلاعاتی كافیست بانك اطلاعاتی خاصی را به دلخواه انتخاب نمایید و سپس به ادامه بپردازید .

    پیشنهاد میكنم برای یادگیری مفاهیم اولیه بانك اطلاعاتی و بسبب سادگی اموختن بانك اطلاعاتی اكسس و در دسترس بودن ان تقریبا در تمامی كامپیوترهایی كه یك نسخه افیس دارند همین بانك اطلاعاتی را فعلا یاد بگیرید تا بعد بنا به نیاز سراغ بانك اطلاعاتی قوی تری چون اوراكل و یا SQL سرور بروید . در ادامه به بررسی و نسخه های MS SQL Server می پردازیم و ویژگی های هر یک را بیان می کنیم.

  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007