موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

تحویل در محیط پاورپوینت : power point
عنوان :

عنوان سفارش :
تعداد صفحه :
قیمت :
تومان
  • حوزه جلگه مرکزی
  • خانه های این منطقه عموما در جهت شرق یا با کمی چرخش از شرق به جنوب ساخته می شوند که این به دلیل استفاده از حداکثر افتاب و کوران است. مصالح به کار رفته همچون سایر مناطق روستایی گیلان بوم آور بوده و از مصالح در دسترس استفاده می شود. دیواره ها در این مطقه عمدتا تلفیق بین (چینه)ای و زگالی یا کاملا زگالی هستند. به دلیل وفراوانی در منطقه از نی به عنوان زگال در دیوارها استفاده می شود. از (کولوش) نیز به عنوان پوشش سقف استفاده می گردد. بناهای جانبی شامل (کوروج) (تلمبار) طویله و لانه مرغ هستند که بسته به نوع معیشت در محوطه بناها ساخته می شده است. مصالح به کار رفته در گونه شش اتاقه شناسایی شده در این حوزه (دهستان هنده خاله) آجر خشتی و سفال است. تفاوت مصالح به کار رفته در این بنا با سایر بناهای این حوزه به دلیل پایگاه اجتماعی و مرفه بودن مالک بنا و فراهم نمودن مصالح از خارج روستا است. ایت بنا با توجه به این که در دوره ای ازآن به عنوان مدرسه استفاده می شد , با عنوان (مدرسه روستای جلگه مرکز در موزه دوباره چینی شده است.

  • حوزه کوهپایه شرق گیلان
  • حوزه فرهنگی_ معماری کوهپایه شرق گیلان, یکی از نُه حوزه مورد مطالعه در پروژه موزه میراث روستایی گیلاناست. این حوزه بخش هایی از شهرستان هایی از شهرستان های رودبار,سیاهکل, املش,رودسر, لاهیجان و لنگرود را در بر می گیرد. با توجه به مطالعات انجام شده در زمینه گونه شناسی معماری این حوزه از نظر ساماندهی فضایی, هفت گونه معماری جهت انتقال به موزه شناسلیی شدند. این بناها حداکثر در دو طبقه ساخته می شدند. گونه های شناسایی شده شامل خانه دو اتاقه ,دو گونه سه اتاقه, چهار اتاقه و گونه پنج اتاقه است.

    تفاوت در سازماندهی فضایی گونه های ذکر شده با توجه به تعداد اتاق ها ریشه دروضع اقتصادی پایگاه اجتماعی و نوع معیشت ساکنان ان دارد.خانه ها در این منطقه عموما در راستای محور مشرقی به غرب یا با چرخش از شمال شرقی به جنوب غربی ساخته می شوند که این به جهت استفاده حداکثر از افتاب و کوران و محافظت بنا در مقابل کج باران ها و باد های زمستانی است. مصالح به کار رفته همچنین سایر مناطق روستای گیلان بوم اور بوده و از مصالح قابل دسترس استفاده شده است.خانه های شناسایی شده در این حوزه عموما دارای دیوارهای (دوارچین)و(نفار)و پوشش سقف ها عموما (لت)بوده است. بناهای جانبی در مجموعه های مسکونی این حوزه عموما شامل انبار گندم,انبار خوشه های برنج,طویله,تنور نان ولانه مرغ هستند که بسته به معشیت ساکنین در محوطه خانه ها ساخته می شده است.

    1.سیستم دیوارچینی است که در ان تنه درخت را به صورت گرده ویک در میان روی هم قرار می دهند و محل اتصال گرده ها را با تیشه گود می کنند تا به هم متصل شوند.

    2.سیستم دیوارچینی است که در ان یک یا دو طرف ستون ها را با شاخه های نازک درختان پوشانده و فضای بین شاخه را گل می زنند.

    3.نوعی پوشش سقف شیب دار که با طبقات کوچک که بر روی هم قرار میگرند,ساخته می شود.

  • حوزه جلگه غرب گیلان
  • حوزه فرهنگی معماری جلگه غرب گیلان,یکی از نه حوزه مورد مطالعه در پروزه موزه میراث روستای گیلان است.این حوزه بخش هایی از شهرستان های صومعه سرا,فومن,شفت,ماسال,رضوانشهر,تالش و استارا را در بر می گیرد.

    با توجه مطلاعات انجام شده در زمینه گونه شناسی معماری این حوزه,از نظر سازمندهی فضای,هفت گونه معماری جهت انتقال به موزه شناسایی شدند.این بناها حداکثر در دو طبقه ساخته میشدند.گونه ها شناسایی شده شامل خانه یک اتاقه,دو اتاقه,سه اتاقه,سه گونه چهار اتاقه و گونه پنج اتاقه است.

    تفاوت در سازماندهی فضایی گونه های ذکر شده با توجه به تعداد اتاق ها ریشه در وضع اقتصادی,پایگاه اجتماعی و نوع معیشت ساکنان ان دارد.خانه ها در این منطقه عموما در راستای محور شرق و غرب یا با چرخش از شمال شرقی به جنوب غربی ساخته می شدند,زیرا این طریق حداکثر استفاده از افتاب و کوران می بردند و بنا را در مقابل کج باران های و بادهای مزاحم زمستانی محافظت میکردند.

    مصالح به کار رفته در بناهای این منطقه همانند سایر مناطق روستای گیلان بوم اور بوده و از مصالح قابل قابل در دسترس در محل استفاده شده است.در این منطقه دیوارها(چینه)ای پوشش سقف ها عموما (کلش)و(لت)است.

    بناهای جانبی در مجموعه های مسکونی این حوزه عموما شامل انبار خوشه های برنج,طویله و لانه مرغ هستند که بسته به معیشت ساکنیندر محوطه خانه ها ساخته می شده است.

  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007