موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

تحویل در محیط ورد : word
عنوان :

عنوان سفارش :
تعداد صفحه :
قیمت :
تومان
  • مقدمه
  • این مطالعه، به روز کردن پروژه انتشار یافته قبلی را ،که در سال 2000 به بررسی میزان رشد درختان بر اساس ویژگی های عمومی آنان در وستمینستر کلورادو صورت گرفته، بر عهده دارد. در سال 2000، نتیجه هشت سال جمع آوری اطلاعات درباره رشد قطری دختان منتشر شده و در سال 2008 نیز این اطلاعات به روز رسانی گردید تا اطلاعات شانزده سال پیرامون همان درختان در اختیار قرار گیرد. میزان رشد درختان، عمدتا بر اساس مشاهدات و تجربیات شخصی طبقه بندی می شدند. این مطالعه در اصل بر اساس طبقه بندی که در اواخر سال 1992 و اوایل سال 1993 انجام شد، صورت گرفت تا نتایج درستی از میزان رشد قطری درختان در اختیار قرار داده و بدانیم تا چه میزان می توانیم در این ناحیه انتظار رشد درختان را داشته باشیم.

    مقادیر عددی رشد درختان، صورت تقریبی از رشد قطری 18 نوع از درختان و در مدت 16 سال مطالعه، در اختیار می گذارد. اعداد گزارش شده میانگین بوده و بنابراین نوع خاصی از درختی که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته، در طول 16 سال به میزان مورد انتظار، رشد داشته است.

  • روش ها
  • بسیاری از درختانی که در سال 1992 و سال 2000 تحت اندازه گیری قرار گرفته بودند، مجددا پیش از آغاز فصل رشد در سال 2009 در منطقه وستمینستر و براساس ویژگی های عمومی مانند منطقه نگهداری، تسهیلات شهری و سایر ویژگی ها، مورد اندازه گیری قرار گرفتند. تعداد نمونه هایی که در مطالعات قبلی مورد بررسی قرار گرفته بودند به دلایل مختلف همچون ساخت و ساز شهری، کاهش یافتند.اعدادی که از اندازه گیری مجدد درختان به دست آمد، مقادیر عددی اندازه گیری های پیشین در سال 1992 را به روز گردانید. در اغلب نمونه ها، اندازه گیری از قسمت برجسته درخت(dbh= 4.5 فوت بالای زمین).

    درختان با ضخامت 3 تا 12 اینچ در سال 1992-1993، مجددا برای این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند. در سال 2009 بسیاری از درختان برای بررسی میزان رشدشان در طول 16 سال از فصل رشد، مجددا اندازه گیری شدند. اندازه گیری درختان از طریق چسب بیلتمور یا سانتی مترها انجام شده و مقادیر آن به صورت عدد صحیح ثبت می گردید. ضخامت کمتر از 1/2 اینچ به صورت عدد صحیح کمتر و ضخامت بیشتر از 1/2 اینچ به صورت عدد صحیح بیشتر رند می شدند.

    در اواخر سال 1992 و اوایل سال 1993، درختان سایه دار و همیشه سبز در طبقه درختان با ضخامت 3 تا 12 اینچ و همچنین درختان زینتی که در طبقه درختان با ضخامت 3 تا 7 اینچ جای داشتند، مورد اندازه گیری قرار گرفتند. اغلب این درختان که در سال 1992 کاشته شدند، ضخامتی به اندازه 2 تا 2.5 اینچ را دارا بودند. از درختانی که در شرایط نسبتا بد یا شرایط بسیار بد محیطی قرار داشتند در این مطالعه استفاده نگردید. درختان مورد استفاده در این تحقیق در شرایط خوب محیطی رشد کرده و بنابراین در طول این 16 سال از آنها انتظار رشد می رفته است.

    تعداد نمونه ها(N) بر اساس انواع درختان تفاوت داشته است. درختان با تعدادکم(N= کمتر از 10 درخت) از مطالعه حذف گردیدند. مگر درختانی که در بخش های مختلفی پراکندگی داشته اند(مانند درخت کاتالپا(درخت جوالدوز) و صنوبر سفید).

  • نتایج
  • یازده نوع از درختان سایه دار در انتهای مدت 16 ساله مطالعه ارزیابی گردیدند(جدول 1). درخت چوب پنبهیعنی همان درختی که به سرعت رشد خود معروف است، بیشترین میزان رشد قطری را در طول این دوره از خود نشان داد. درخت افرای نقره ای از دسته درختان سایه دار بعد از درخت چوب پنبه مقام بعدی را از نظر سرعت رشد دارا است. باید اشاره شود که بسیاری از درختانی مانند افرای نقره ای و قرمزکه در پاییز برگ هایی به رنگ نارنجی و قرمز دارند، تا انتهای قرن در مناطق مختلفی از وستمینستر کاشته شدند. مشاهدات نشان می دهد که این درختان به سرعت انتشار یافته و میزان رشد بالایی دارند. با این وجود، بعضی از آنان نیز در رشد خود تاخیر نشان داده اند. در نتیجه، رشد فرآیندی با سرعت پایین است و به همین دلیل درختان برای برای ارتقا سرعت رشدشان و همچنین کسب انرژی برای آن، به مواد مغذی نیاز درند. تنها از نه درخت کاتالپا در طی این تحقیق استفاده گردید. با این حال این درخت مقام سوم را بین درختان سایه دار، از نظر سرعت رشد را داراست. از میان همین طبقه از درختان، درختان بلوط، خاردار و مرداب سفید انگلیسی مقام های بعدی را در سرعت رشد به خود اختصاص داده اند. به طور معمول درخت بلوط از سرعت رشد پایینی برخوردار است اما این تحقیق دریافته است که انواع مختلف درخت بلوط در این ناحیه می توانند سرعت رشد متوسطی نیز داشته باشند.

    در مقام بعدی از فهرست درختان سایه دار، درخت زیرفون(درختی آمریکایی با برگ های کوچک و مخروطی سبز رنگ)، انواع سبز و سفید درخت زبان گنجشک(اغلب درخت ختمی بدون دانه) و بلوط دم دار، قرار دارد. به نظر نمی رسد که در ناحیه وستمینستر، بلوط دم دار به اندازه گونه های بلوط سفید قابلیت رشد داشته باشد چرا که این درخت توانایی رشد در خاک با پ. هاش بالا را ندارد. درخت لالکی و افرای نروژی، گونه هایی هستند که با سرعت کند به رشد خود ادامه می دهند، با این وجود سایبان مورد انتظار را در طول سال ها ایجاد نمی کنند. گزنه درختی است که از نظر حمله افات بسیار بدنام است اما چنانچه زمان کافی به آن داده شود، رشد کرده و سایبان دلخواه را ایجاد می کند. درخت افرای قرمز معمولا درخت مورد علاقه طراحان فضای سبز و همچنین افرادی است که خواهان نگهدری از درختان در منزل اند. اما این درخت عملکرد ضعیفی را به دلیل ابتلا به بیماری های ناشی از خاک، در ناحیه وستمینستر از خود نشان داده است.

  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007