

فرش ایرانى همواره یكى از صادرات سنتى ایران بوده كه از دیرباز به دلیل كیفیت بى نظیر آن در مواد ، طرح ، نقش و بافت ، مشتریان زیادى در اقصى نقاط جهان داشته است.صنعت فرش ایران كه شهرت جهانى دارد.حضور در شبکه های مجازی، پایگاه های اینترنتی و شبکه های اجتماعی با زبان های مختلف را از جمله راهکارها بیان کرد.همچنین حضور و سرمایه گذاری فرش ایرانی در فیلم و سریال های تلویزیونی برای تبلیغ به صورت غیر مستقیم را از الزامات فرهنگ سازی در مورد استفاده از فرش دستباف است.همچنین راه اندازی شبکه های ماهواره ای، ویژه معرفی و فروش فرش دستباف را از دیگر راهکارهای معرفی و فرهنگ سازی این هنر صنعت است، همچنین آمادگی خبرگزاری ایرنا و روزنامه ایران برای همگامی و حمایت همه جانبه از این هنر صنعت در مسیر معرفی، فرهنگ سازی و گسترش استفاده از این کالای صادراتی و نیز توسعه صادرات می توان اشاره کرد.با اشاره به انواع مختلف رسانه ها از جمله شبکه های تلویزیونی ماهواره ای، در این میان نباید از فضای اثرگذاری رسانه های نوشتاری غافل ماند. دوماهنامه تخصصی طره را به عنوان تنها رسانه فعال در این بستر نیازمند تقویت، حمایت و توجه خاص اصحاب فرش دانست
توفیق فروشندگان فرش و معرفی و فروش محصول به شیوه ای مطلوبتر از گذشته، نیازمند تغییر نگاه و تغییر باورها نسبت به فرایند تبلیغات است.با اشاره به نشریه طره به عنوان تنها نشریه کشوری فعال در عرصه هنر صنعت فرش دستباف، هنر صنعت فرش ایران با پیشینه پربار و با وجوه مختلف فرهنگی، هنری و اقتصادی نیازمند نشریات متعدد است و لازم است که از این نشریه به عنوان تنها ابزار اطلاع رسانی مکتوب در این حوزه، حمایت بیشتری شود.
فرش دستباف ایران محصولی ممتاز و یگانه است که در طی تمدن پرشکوه ایران، در حیات فرهنگی و اجتماعی ایرانیان حضوری موثر و چشمگیر داشته است. همه اجزای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی فرش از مرحله طراحی و تولید تا عرضه و مصرف، تحت تاثیر ظرفیت های شگفت این هنر صنعت بوده اند.امروزه و با دگرگوینی های صنعتی وقوع یافته طی دهه های اخیر، تعاریف جدیدی از تولید و مصرف در جوامع شکل گرفته است. پویایی و انطباق محصولات و صنایع سنتی با روندهای جدید نیازمند انعطاف آنها از یک سو و آموزش ها و آگاهی بخشی های اجتماعی از سوی دیگر است.
رسانه ها در این میان مسوولیت اصلی آموزش و آگاهی بخشی های اجتماعی را بر عهده دارند و این مسوولیت در برابر محصول ملی همچون فرش، اهمیتی دوچندان مییابد. رسانه های تخصصی حوزه فرش می توانند در این میان ضمن اطلاعرسانی به جامعه فعالان فرش کشور، در تشویق و ترغیب نشریات عمومی نسبت به ادای دین به فرش ایران موثر باشند، اما متاسفانه خود این رسانه ها با چالش ها و مشکلات فرارو مواجهند.
طره عنوان نشریهای تخصصی با موضوع فرش دستباف است که با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به صاحبامتیازی و مدیرمسئولی حمید کارگر و سردبیری داود شادلو انتشار خود را در گسترۀ کشوری آغاز کرده است.دوماهنامۀ تخصصی طره بر آن است که فرش دستباف ایرانی را بهعنوان مهمترین کالای صادراتی غیرنفتی و با تأکید بر پیشینۀ هنری آن با رویکردی نو بنگرد و میکوشد بروندادی درخور و شایسته برای فرش دستباف ایرانی باشد.