موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

موضوع : تعامل بين پايگاه داده
تحویل در محیط : word

عنوان سفارش :
تعامل بین پایگاه داده
تعداد صفحه :
8
قیمت :
1500 تومان

Database Interoperability چند پایگاه داده
خلاصه
ايجاد تعامل بين پايگاه داده ها ، يعني فراهم کردن امکان مديريت و دستيابي به داده هاي موجود در اين پايگاهها به صورت يکپارچه ، به گونه اي که کاربر تمام پايگاهها را يه صورت يک سيستم پايگاهي يکپارچه ببيند. خودمختاري و ناهمگني در پايگاه داده هاي موجود، دو مشکل اصلي در ايجاد تعامل بين پايگاه داده ها است. خودمختاري و ناهمگني در پايگاه داده ها از جنبه هاي مختلف ممکن است بروز کند.
از طرف ديگر، بايد خواص ACID نيز براي تراکنشهايي که در سطح پايگاه داده يکپارچه اجرا مي شوند ، تضمين باشد. يک تراکنش سراسري در حقيقت به چند تراکنش کوچکتر شکسته شده و در چند پايگاه داده محلي اجرا مي شود.
1. مقدمه
توانايي دستيابي به اطلاعات که در منابع داده اي ناهمگن و خودمختار پراکنده شده اند، با روشي يکپارچه از نيازهاي مهم سازمانهايي به حساب مي آيد که بدليل پراکندگي موقعيت، داده هاي آنها هم پراکنده شده است يا سازمانهایی که می خواهند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
همچنین برای ارتباط بین محیطهای دانشگاهی و تحقیقاتی نیز شرایط به همین گونه است و چند پایگاه داده مجزا از هم داریم که به صورت مجزا طراحی شده و استفاده می شده اند. در یکپارچه سازی پایگاه داده ها با مشکلات خودمختاری و ناهمگنی در پایگاه داده ها مواجه هستیم. قبل از هر چیز تعاریفی از تعامل به نقل از [2] ارائه می دهیم:
• توانايي يک سيستم در استفاده از منابع سيستمهاي ديگر
• نوانايي برقراري ارتباط بين نرم افزار و سخت افزار موجود در سيستمهاي مختلف ساخت شرکتهاي متفاوت
• به اشتراک گذاشتن، تبادل و يکپارچگي داده هاي توزيع شده در منابع اطلاعاتي ناهمگن به صورت کارا
در ادامه در بخش 2 مشکلات موجود در ایجاد تعامل بین پایگاه داده ها بررسی می شود. سپس در بخش 3 روشهای موجود برای ایجاد تعامل توضیح داده خواهند شد.
2. مشکلات ایجاد تعامل بین پایگاه داده ها
دو مشکل عمده در ایجاد تعامل ، وجود خودمختاري و ناهمگنی در پایگاه داده های محلی است. ناهمگني و خودمختاري در پايگاه داده هاي محلي، باعث بوجود آمدن مشکلاتي در پردازش کاراي پرس و جو هاي سراسري و همچنين اجراي صحيح تراکنشها می شود وقتی که می خواهیم سريال پذيري سراسري تامين شود.
خودمختاری پایگاه داده عبارتست از توانایی پایگاه داده، در انجام عملیات به صورت یک پایگاه داده مستقل. در این ایجاد تعامل بین پایگاه داده ها، چون این پایگاهها از قبل موجود می باشند، همگی خودمختار هستند.
خودمختاری می تواند، در جنبه های مختلفی مورد بررسی قرار گیرد:[2] ..................

  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007