موتور جستجوی پیشرفته مقالات و تحقیقات و ...

تحویل در محیط ورد : word
عنوان :

عنوان سفارش :
تعداد صفحه :
قیمت :
تومان

با توجه به اينكه تعرفه از يك طرف مهمترين عامل و پل ارتباطي بين صنعت برق كشور و مصرف كنندگان و اقتصاد كلان جامعه و از طرف ديگر ابزار نيرومندي در دست مديريت جهت تامين موجبات رشد صنعت برق ، كنترل و هدايت مصرف مي باشد لذا شايسته خواهد بود تا جايگاه مناسب آن در مجموعه صنعت برق كشور مشخص گردد .
آگاهي از موارد زير :

    • استفاده از روشهاي مختلف تعيين تعرفه
    • طبقه بندي گروههاي مصرف
    • خصوصيات مصرف
    • ملاحظات اجتماعي و سياسي
    • الزامات قانوني
مي تواند منجر به انجام كوششي فراگير و مستقيم بين شركتهاي توليد كننده ( عرضه كننده ) برق ، مصرف كنندگان و سياستگزاران براي تدوين يك تعرفه كارآمد باشد . تعرفه گذاري صحيح و منطبق با مباني علمي و روشهاي توصيه شده مي تواند تناسب منطقي بين منافع اين سه گروه و در نهايت جامعه را برقرار كند . با اين تفكر و ديدگاه ، شركت توانير مصمم به جمع آوري ، طبقه بندي و انتشار قوانين و مقررات ، آيين نامه ها ، نظرات كارشناسي و حقوقي مرتبط با تعرفه ها و فروش برق از سال 1373 نمود تا ضمن آگاهي همگان از چگونگي تعرفه ها فرصت لازم نيز براي محققان و علاقمندان به منظور اظهار نظر با هدف بهبود ، ارتقاء و غناي آن در سالهاي آتي فراهم گردد .

بیان مساله
تعرفه برق مصرفی همواره یکی از مهمترین مسائل در محاسبه انرژی برای شرکت برق به عنوان تامین کننده انرژی و برق و مصرف کنندگان آن می باشد. به غیر از مصارف تجاری در مراکز تولیدی و شرکتهایی که به برق با جریان بیشتری نیاز دارند سایر مصرف کنندگان از کنتورهای تک فاز به منظور تامین برق خود استفاده می نمایند. بنابراین میتوان دریافت که میزان استفاده از کنتورهای تک فاز در میان مصرف کنندگان برق بیشتر از سایر موارد استفاده می باشد.
مساله اصلی در این پژوهش بررسی قیمت تمام شده کنتور تک فاز می باشد. در واقع می خواهیم در این پژوهش با نحوه محاسبه برق مصرفی و قیمت تمام شده برق مصرفی توسط کنتور تک از آشنا شویم.

اهمیت و ضرورت تحقیق
برق بعنوان یکی از مهمترین منابع انرژی مورد مصرف قرار می گیرد. در واقع انرژی تامین شده توسط یکی از بزرگترین منابع تامین انرژی در کشور ما می باشد. برق تولید شده در نیروگاهها و سد ها توسط مراکز توزیع و پخش در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد و در این میان یکی از مسائل مهم نحوه محاسبه و تعرفه برق مناطق مختلف می باشد که توسط تصمیم گیری های کلان اداره برق کل کشور یا همان وزارت نیرو مشخص شده و در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد. نحوه محاسبه یکی از مهمترین مسائل توزیع برق می باشد چرا که درامد تامین شده اداره برق و همچنین هزینه تجهیزات و خرج کرد وزارت نیرو می بایست توسط هزینه هایی که توسط مصرف کننده ها استفاده می شود تامین شود.
بنابر آنچه گفته شد می توان در یافت که مساله قیمت و بهای تمام شده و نحوه محاسبه آن دارای اهمیت و ضرورت خاصی می باشد.

  • سئوالات تحقیق
  • قیمت تمام شده برق توسط کنتور تکفاز بر رفتار و میزان مصرف کنندگان تاثیر دارد؟

    قیمت تمام شده برق توسط کنتور تکفاز مورد رضایت مصرف کنندگان استان می باشد؟

  • قلمروتحقیق
    1. قلمرومکانی

    این پژوهش در استان گیلان شهر رشت انجام شده و بر اداره برق گیلان و مصرف کنندگان این استان تمرکز دارد.

      قلمرو زمانی
    این پژوهش در اردیبهشت و خرداد 1392 انجام شده است.

  • تعاریف
    1. کنتور

    کنتور وسیله‌ای است که مقدار انرژی الکتریکی را اندازه گیری می‌کند و بر حسب کیلو وات ساعت (ژول) نشان می‌دهد.
    واحد اندازه گیری
    معمولاً واحد اندازه گیری در کنتور کیلووات ساعت (kwh) می‌باشد که برابر است با مقدار انرژی استفاده شده توسط یک بار یک کیلو واتی در طی یک ساعت یا ۳۶۰۰۰۰۰ ژول. بعضی از شرکتها نیز از واحد مگا ژول استفاده می‌کنند. توان راکتیو نیز با واحد کیلو وار ساعت(kvarh) اندازه گیری می‌شود. روشهاي نمونه برداري جريان: نمونه گير ترانسي ( CT sensor Current Transformer) : در صورتي كه خط داراي مولفه هاي DC مستقيم باشد اين جريان از اوليه عبور مي كند ولي توسط جريان مستقيم ميداني القا نمي شود (نيروي محركه القا شده تابعي از تغييرات جريان در اوليه است چون در جريان مستقيم اين تغييرات صفر است از اينرو نيرويي القا نمي شود) از اينرو ترانس مقادير DC را از خود عبور نمي دهد و اين مشكل بزرگ اين نمونه گير ها می باشد.

    بهای برق
    بهای اندازه گیری شده توسط اداره برق بر حسب میزان برق مصرف شده می باشد که توسط کنتور اندازه گیری می شود.

  • فصل دوم
  • اساس كار كنتور چیست ؟

    كنتور ها بر اساس نیروی الكترومغناطیس عمل می كنند . می دانیم كه اگر از یك سیم پیچ جریان برق بگذرد در اطراف آن یك میدان مغناطیسس ایجاد می شود كه شدت و جهت این میدان به جریان عبوری از سیم پیچ بستگی دارد. در كنتور های تكفاز دو دسته سیم پیچ وجود دارد كه یكی از آنها دارای تعداد دور كم و قطر بیشتر نسبت به دیگری است. سیم پیچ ضخیمتر با دور كمتر را سیم پیچ جریان و دیگری را سیم پیچ ولتاژ می نامند.

    نحوه نصب كنتور تكفاز در مدار چگونه است ؟

    سیم فاز را به سر سیم پیچ جریان وصل نموده و از سر دیگر آن فاز را می گیرند . و دو سر سیم پیچ ولتاژ را به فاز و نول وصل می كنند . زمانی كه مصرف كننده ای به كنتور وصل می شود جریان از سیم فاز و نول می گذرد . بعبارت دیگر جریان مصرف كننده از سیم پیچ جریان می گذرد و در آن یك میدان مغناطیسی ایجاد می كند . سیم پیچ ولتاژ كه همیشه به برق وصل است و دارای یك میدان مغناطیسی ثابت است كه مقدار آن هیچ ارتباطی به مصرف كننده متصل شده به كنتور ندارد . این دو میدان مغناطیسی بر هم اثر كرده و سبب ایجاد نیروی حركتی در صفحه آلومینیومی درون كنتور می شود .
    سرعت حركت این صفحه با جریان مصرف كننده رابطه مستقیم دارد . این حركت توسط یك محور و چرخ دنده به یك شماره انداز یا نمراتور ارتباط دارد و بر اساس گردش آن شماره ها زیاد می شود . این شماره ها بجز رقم اول میزان كاركرد كنتور یا همان مصرف انرژی الكتریكی را بر حسب كیلو وات ساعت نشان میدهند .البته درون كنتور قطعات دیگری هم نظیر : آهنربای سرعت گیر و پیچهای تنظیم و ... وجود دارند كه ما از توضیح آنها صرف نظر كرده ایم .

    انواع كنتور كدامند ؟

    برای مصارف خانگی دو نوع كنتور تكفاز و سه فاز بطور عام وجود دارند كه در دسته بندی كنتورها به نوع اكتیو معروفند . اما در مصارف صنعتی می توان به كنتورهای راكتیو و كنتورهای دو تعرفه اشاره كرد

    كنتور های پیشرفته چگونه كار می كنند ؟

    در كشورهای برخوردار از تكنولوژی دیگر كنتور نویسی به مفهوم رایج آن در ایران منسوخ شده است . در این كشورها كه پول الكترونیكی بسیار رایج است از كنتورهای هوشمند كه در بازه های زمانی خاص میزان مصرف را مشخص كرده و به ادارات برق گزارش می دهند استفاده می شود . این كنتورها میزان مصرف را از طریق همان خطوط برقی كه آنرا می رسانند به توزیع كننده اطلاع می دهند و شركتهای فروشنده برق نیز بطور خودكار از حساب مصرف كننده برداشت می كنند . در صورت موجود نبودن حساب و پس از اخطارهای كتبی از طریق فرمان از راه خطوط برق بصورت خودكار كنتور برق مشترك را قطع می كند و مشترك پس از پرداخت هزینه می تواند از خدمات شركت فروشنده استفاده كند .

    اساس كار كنتور

    كنتور ها بر اساس نيروي الكترومغناطيس عمل مي كنند . مي دانيم كه اگر از يك سيم پيچ جريان برق بگذرد در اطراف آن يك ميدان مغناطيسس ايجاد مي شود كه شدت و جهت اين ميدان به جريان عبوري از سيم پيچ بستگي دارد. در كنتور هاي تكفاز دو دسته سيم پيچ وجود دارد كه يكي از آنها داراي تعداد دور كم و قطر بيشتر نسبت به ديگري است. سيم پيچ ضخيمتر با دور كمتر را سيم پيچ جريان و ديگري را سيم پيچ ولتاژ مي نامند. * نحوه نصب كنتور تكفاز در مدار چگونه است ؟ * انواع آن كدامند ؟ * كنتورهاي پيشرفته چگونه كار مي كنند ؟ نحوه نصب كنتور تكفاز در مدار چگونه است ؟ سيم فاز را به سر سيم پيچ جريان وصل نموده و از سر ديگر آن فاز را مي گيرند . و دو سر سيم پيچ ولتاژ را به فاز و نول وصل مي كنند . زماني كه مصرف كننده اي به كنتور وصل مي شود جريان از سيم فاز و نول مي گذرد . بعبارت ديگر جريان مصرف كننده از سيم پيچ جريان مي گذرد و در آن يك ميدان مغناطيسي ايجاد مي كند . سيم پيچ ولتاژ كه هميشه به برق وصل است و داراي يك ميدان مغناطيسي ثابت است كه مقدار آن هيچ ارتباطي به مصرف كننده متصل شده به كنتور ندارد . اين دو ميدان مغناطيسي بر هم اثر كرده و سبب ايجاد نيروي حركتي در صفحه آلومينيومي درون كنتور مي شود . سرعت حركت اين صفحه با جريان مصرف كننده رابطه مستقيم دارد . اين حركت توسط يك محور و چرخ دنده به يك شماره انداز يا نمراتور ارتباط دارد و بر اساس گردش آن شماره ها زياد مي شود . اين شماره ها بجز رقم اول ميزان كاركرد كنتور يا همان مصرف انرژي الكتريكي را بر حسب كيلو وات ساعت نشان ميدهند .البته درون كنتور قطعات ديگري هم نظير : آهنرباي سرعت گير و پيچهاي تنظيم و ... وجود دارند كه ما از توضيح آنها صرف نظر كرده ايم . انواع كنتور كدامند ؟ براي مصارف خانگي دو نوع كنتور تكفاز و سه فاز بطور عام وجود دارند كه در دسته بندي كنتورها به نوع اكتيو معروفند . اما در مصارف صنعتي مي توان به كنتورهاي راكتيو و كنتورهاي دو تعرفه اشاره كرد كه در جلسات قبل مختصري در باره آنها توضيح داده ايم . كنتور هاي پيشرفته چگونه كار مي كنند ؟ در كشورهاي برخوردار از تكنولوژي ديگر كنتور نويسي به مفهوم رايج آن در ايران منسوخ شده است . در اين كشورها كه پول الكترونيكي بسيار رايج است از كنتورهاي هوشمند كه در بازه هاي زماني خاص ميزان مصرف را مشخص كرده و به ادارات برق گزارش مي دهند استفاده مي شود . اين كنتورها ميزان مصرف را از طريق همان خطوط برقي كه آنرا مي رسانند به توزيع كننده اطلاع مي دهند و شركتهاي فروشنده برق نيز بطور خودكار از حساب مصرف كننده برداشت مي كنند . در صورت موجود نبودن حساب و پس از اخطارهاي كتبي از طريق فرمان از راه خطوط برق بصورت خودكار كنتور برق مشترك را قطع مي كند و مشترك پس از پرداخت هزينه مي تواند از خدمات شركت فروشنده استفاده كند .

    ACE۲۰۰۰ معرفی کنتور الکترونیکی

    مدل کنتور ACE۲۰۰۰ یک کنتور تکفاز با قابلیت اندازه گیری انرژی اکتیو برای مصارف خانگی بوده و صورت یکطرفه یا دو طرفه قابل بهره برداری می باشد. در صورت انتخاب مد یک طرفه ، مقدار قدر مطلق کارکرد منفی با مقدار کارکرد مثبت جمع شده و بصورت کارکرد کل نمایش داده می شود. در مد اندازه گیری دو طرفه کارکرد منفی و مثبت در دو ثبات جداگانه ذخیره و نمایش داده می شوند. انتخاب مد یک طرفه یا دو طرفه درحین فرآیند تولید و با توجه به نوع سفارش و در خواست مشتری تعیین میگردد.

  • مجری کارهای پژوهشی عمومی، علمی پژوهشی و مروری
  • کارهای آماری و تجزیه و تحلیل داده
  • تحلیل کمی و کیفی
  • انجام کلیه خدمات نگارش، ترجمه تخصصی ، ویرایش مقاله ها و پایان نامه ها
  • انجام رفرنس نویسی استاندارد با نرم افزار EndNote
  • آماده سازی پاورپوینت مربوط به ارائه در جلسات و همایشها
  • Tel : 09385735506 - 09118370377
    Email : tahghighnet@yahoo.com
    Telegram : @tahghighnet
    Instagram : tahghighnetinsta
    www.tahghigh.net
    2024 - 2007