

تبلیغات در زندگی روزمره ما نقش عظیمی ایفا میکند، متأسفانه این موضوع از دید بسیاری از مردم پنهان است، بهگونهای که حتی گاهی مدیران و صاحبان صنایع، با دیدی ناباورانه و شکاک به تبلیغات مینگرند.
شاید بتوان به جرأت گفت که غیر از دستدرکاران این حرفه تقریباً هیچکس از جادوی تبلیغات و مفهوم کاربردی آن بهدرستی اطلاع ندارد، حتی به گمان بعضی، تبلیغات فقط برای خوب جلوه دادن کالاهای بیمصرف است.
در حقیقت هر چیزی که در پیرامون ماست بهنوعی با تبلیغات و هنر گرافیک در ارتباط است! بهطور مثال، یک قوطی کبریت، اسکناسی که در دست دارید، تابلوهای راهنمائی و رانندگی، کارت اعتباری بانک، تمبر پستی روی پاکت و... و خلاصه تمام اشیائی که بهنحوی با نقش، فرم و حروف در ارتباطند و طراحی شدهاند، یککار گرافیکی یک عنصر تبلیغاتی و یا اثر هنری به شمار میآید.
سامسونگ الکترونیکس یک شرکت کره جنوبی چند ملیتی و یکی از شرکتهای بزرگ در زمینه الکترونیک و فناوری اطلاعات است. در اوت سال ۲۰۰۵، BusinessWeek سامسونگ را بهترین مارک تولید کننده لوازم برقی معرفی کرد. دفتر اصلی درسئول کره جنوبی میباشد که یکی از بخشهای گروه سامسونگ است. در بیش از ۱۰۰ کشور فعالیت دارد. کلمه سامسونگ در زبان کرهای "tristar" یا «سه ستاره» معنی میدهد.
گروه سامسونگ در سال ۱۹۳۸ توسط Lee Byung-chul بنیان گذاری شد. این گروه در سال ۱۹۵۱ با عنوان شرکت سامسونگ ثبت شد.
سامسونگ الکترونیکس در سال ۱۹۶۹ در شهر Daegu کره جنوبی تاسیس شد که کار اصلی آن تولید لوازم الکترونیکی از قبیل تلویزیون،ماشین حساب، یخچال، کولر و ماشین لباسشویی بود. در سال ۱۹۸۱، شرکت بیش از ۱۰ میلیون تلویزیون سیاه و سفید تولید کرد.
در سال ۲۰۰۶، Business Week سامسونگ را بیستمین مارک جهانی معرفی کرد. همچنین
Business Week رتبه ۱۲ را از بین ۱۰۰ شرکت برتر نوآور در گزارش ویژهای که در ۲۴
آوریل ۲۰۰۶ منتشر کرد، به سامسونگ داد .
بخش نیمه هادی سامسونگ الکترونیک، بزرگترین تولید کننده چیپ حافظه در جهان است. این
برای یک دهه مناسب DRAM و SRAM بود. سامسونگ، بزرگترین تولیدکننده LCD در جهان،
طرحی برای خط تولید نسل هشتم پنلهای ۵۷ اینچی در نیمه دوم سال دارد.
تعداد كاركنان شركت سامسونگ الكتریك بیش از ۸۰ هزار نفر است كه در سراسر جهان گسترده هستند. این درحالی است كه كل كاركنان گروه سامسونگ به ۲۲۹ هزار نفر می رسد. منابع انسانی از همان ابتدای تأسیس، در اولویت شركت بوده اند.
ممكن است كار لی بیونگ چول بنیانگذار گروه سامسونگ در سال ۱۹۳۸ برای تاسیس شركت را دشوار به حساب بیاوریم، اما هیچ تردید نمی توان روا داشت كه ۲۰ سال پیش كه رهبری شركت به دست فرزند او، «لی كان هی» افتاد و او مسئولیت عبور و تبدیل یك شركت خانوادگی و بازرگانی را به یك شركت مبتنی بر فناوری الكترونیك برعهده گرفت، دشواری كار بسیار بیشتر از دوران تأسیس بوده است. اما آنچه مهم است آن است كه «لی» به خوبی از عهده این مسئولیت برآمد و این شركت سه ستاره (معنای سامسونگ در زبان كره ای) را ستاره های بیشتری بخشید و جایگاه آن را نه تنها در كره كه در جهان و در مقایسه با شركتهای حوزه الكترونیك تثبیت كرد. سامسونگ اكنون در حوزه های مختلفی همچون صنایع سنگین، صنایع كشتی سازی، نساجی، پتروشیمی، خودروسازی و بویژه صنایع الكترونیك فعال است و عظیم ترین و محبوب ترین شركت زیرمجموعه آن یعنی سامسونگ الكترونیك به گونه ای حركت كرده كه امروز در برخی محصولات نظیر نمایشگرهای مختلف مقام اول را در دنیا كسب كرده است. در عرضه گوشیهای تلفن همراه به مقام سوم جهانی دست یافته است و درمجموع فعالیتهای حوزه الكترونیك به رقابت با سونی و پاناسونیك می اندیشد. اندیشه های تحول گرایانه رهبر كنونی شركت یعنی لیكانهی در تغییر جهت سامسونگ بسیار موثر بوده است.